Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy túlsúlyos férfinek jobban lefőtt a kávé mint egy duci testalkatú kisgyermekes egyedülálló anyukának?
Szexre kalandot talál a duci nő is, igen. Mást nem nagyon.
... vagy lassú anyagcseréjű
Tehát zabálsz és döglesz, ezért dagi vagy.
Amúgy hány éves vagy, hogy fiatal srácokhoz hasonlítgatod magad?
Egy kisgyerekes egyedülálló anyára is hatalmas túlkereslet van társkeresőkön. Minőségi férfiak közül is bőven válogathat.
Innentől kezdve, dagadt férfiként nem tudom miben reménykedsz kérdező, talán egy 70 éves vénasszonynak jó leszel.
Kedves 1#
Sose voltam vékony (179 cm 80 kg).
Egy gyerekkel is találtam új párt. Akivel már össze is házasodtunk.
Szóval ne állíts valótlant.
35
És nem nyert. Diéta alapján eszek évek óta. És csak a munkahelyem belekényszerít napi 15 km gyaloglás a és edzek is. Szóval zabalasrol és döglésről szó sincsen.
5-ös
Akkor ez van. Fogadd el hogy neked nem lesz nőd, max egy kövér vénasszony. Bizony a fiatalabb női korosztályokban egy duci kisgyerekes nő is simán talál magának egy jól szituált, jóképű férfit is.
160ch diéta (lépj be a csoportba, ha eddig nem voltál benne), rendszeres cukormérés, mozgás ÉS ha így sem fogy kalória deficitben (IR-re meg cukorbetegségre fogyáshoz 1200-1300 kalóriát szoktak mondani amúgy, ami relatíve kevesebb az átlag fogyási bevitelnél, de ugye más az anyagcsere is), használj appot ami számolja az ételbeviteled. Minden csepp olajjal, minden kóstolgatással.
Az izomépítés hasznosabb, mint a gyaloglás, mert a több izom magasabb kalóriaégetést generál, ezért az alap metabolizmusod felgyorsul, többet eszik hogy eltartsa az izmaidat. A sétával nem gyorsítod fel, a kalóriadeficitet segíti csak de ahogy abbahagyod vagy túleszel, ugyan ott vagy.
Én inkább legalább min 2-3 súlyzós edzést és min heti 2 cardio mozgást ajánlanék kezdésnek, ezt onnan tolhatod felfele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!