Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni egy 30-40 közötti egyedülálló hölggyel (vagy elvált, kisgyermekes anyuka) akivel összeköthetném az életemet?
28F vagyok. Nem vagyok félénk vagy balfácán, elsősorban netes lehetőség érdekelne, a munkámból kifolyólag jelenleg nincs sok időm, de ez rövidesen változni fog.
Egyébként egyedülálló vagyok.(Gyerekem sincs.)
Fiatalabb hölgyek nem érdekelnek, a fiatalságukból és az élettapasztalatok hiányából fakadólag a gondolkodásmódjuk nem megfelelő, komolytalanok.
Elnézést ha tájékozatlan vagyok, de még sohasem ismerkedtem neten keresztül és nem ismerem a megbizható oldalakat, nem ismerem a lehetőségeket.
Köszönöm a figyelmet.
15:01-s
Ha nő az illető barátod, akkor igen.
A jobb oldali oszlopban a Hazai társkeresők 100.000+ taggal részben lévő összes társkereső oldalon találhatsz rengeteg olyan nőt, amilyet keresel.
A többségükhöz regisztráció is kell, van olyan, aminél még a kereséshez is az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!