Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők is ugyanolyan szexmen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők is ugyanolyan szexmeniások lennének mint a pasik akkor megritkulnának az incelek?

Figyelt kérdés
febr. 7. 11:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
🙄 Nem is értem, én teljesen szexmániás vagyok, ha szerelmes vagyok és jó a férfi az ágyban. Más nő is így lehet ezzel az adott kondíciók mellett.
febr. 7. 11:31
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Az incelcég egy defekt, nincs köze környezeti tényezőkhöz, az agyban kéne rendet tenni például terápiával. Egyébként pedig a nők nagy része szereti a szexet, hozzáteszem: a JÓ szexet. Ha ezt megkapja egy férfitől, nem utasítja vissza, sőt gyakran kezdeményez. Én főként azt tapasztaltam, hogy a nők étvágya sokszor még nagyobb is, míg a férfiak nem bírják a tempót.
febr. 7. 11:34
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
A nők is ugyanolyan szexmániások, annyi különbséggel hogy nem mindegy nekik kivel élik ki, míg a pasik egy részének “mindegy csak lyuk legyen”
febr. 7. 11:35
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Ez azt jelenti olvasatodban, ha bárkivel lefeküdnének, lyuk lyuk helyett kolbász kolbász alapon?
febr. 7. 11:35
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Látom kérdező, azért tetted fel a kérdést, hogy a figyelemhiányodból adódó frusztrációdat levezethesd az összes válasz lepontozásával. Szomorú életed lehet. Ha itt mindenki vagy a többség ugyanazt állítja, akkor is csak te vagy a helikopter?
febr. 7. 11:42
 6/20 anonim ***** válasza:
23%
Akkor ezek szerint egyforma az arány. Csak a nők megvannak pasi nélkül. A férfiak meg hiába akarnának nőt.
febr. 7. 12:08
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem magasabb a szex driveom az átlagnál valamennyire, de sose voltak alkalmi meg fwb párti, másfél évig nem is szexeltem amíg szingli voltam, most kezdtem el az új barátommal megint.

Csak mert valaki szereti a szexet, nem fog nekikezdeni boldog boldogtalannal, mint a nyulak. Meg eleve, sokkal jobb a szex ha egy eleve emelkedett érzelmi állapotban vagy, nélküle ugyan olyan snassz, mint a mosogatás.

febr. 7. 12:16
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
A nők is ugyamolyan szexmániások. Sőt. Aki nem igy gondolja, nem sok köze volt nőkhöz.
febr. 7. 12:46
 9/20 anonim ***** válasza:
48%
#8 vagy nem tud rendesen bszni.
febr. 7. 12:47
 10/20 anonim ***** válasza:
42%

Félénk fiúkon nem segít, ha egy nőnek nagyobb a szexuális étvágya, mert mindez párkapcsolatban jön elő. Ha ügyes vagy hidd el, rendszeresen szexelni fog akarni!

Amíg a férfiak nagyrésze képes kezdeményezni, addig nem fognak a nők próbálkozni. Eleve ők a gyengébbik, nem?

febr. 7. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!