Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért nem tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem tudnak boldogok lenni egyedül is mint a nők?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok és egyértelműen látom hogy a nők így teljesen elvannak egyedül is, tök boldogok. Négy kolléganővel ülök egy irodában mindegyik szingli teljesen el vannak egyedül is, egy kettő mondja, hogy egy kicsit hiányzik a szex de hogy a boldogságot megtalálja másban és a kis rezgővel is teljesen jól el lehet lenni, ezzel szemben a férfiak..... "úristen nincs barátnőm, barátnőt akarok"... hiszti megy, fent vannak az összes társkereső oldalakon mindenhol ráérnek a nőkre itt is, baba mama fórumokon, főzős fórumokon stb. csakhogy végre legyen egy barátnőjük
2024. febr. 4. 21:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Mert a férfiaknak sokszor a párjuk adja az egyetlen intimitás élményt. Nem szexet, intimitást. Ölelkezés, barátság (nem kocsmai haverok), beszélgetés mélyebb dolgokról, sebezhetőség. Ezt csak a barátnőjükkel tudják megélni, ezért nekik több hiányzik, mint a nőknek.
2024. febr. 4. 21:32
 2/22 anonim ***** válasza:
74%

Ez csak egy tipp, de talán azért, mert a férfiak közti barátságok nem annyira mélyek és intimek, mint a nők közt. Nyilván ez csak egy feltételezés, de én azt látom, hogy míg én a barátnőimmel mindent megbeszélünk egymással, kedvesen, szeretettel, empátiával fordulunk egymás felé, addig a férfiak sok esetben felszínes és semmitmondó kapcsolatokat tartanak fenn.

Amikor szingli vagyok, nekem csak a szex és a közös jövő tervezése hiányzik, de a szeretet és az intimitás nem föltétlenül.

DE!!! Ez csak egy személyes benyomás, természetesen lehet, hogy nem igaz.

2024. febr. 4. 21:32
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Férfiaknak nehezebb elviselni a szexhiányt és az érzelmei igényeiket sem tudják annyira megélni párkapcsolaton kívül.
2024. febr. 4. 21:34
 4/22 anonim ***** válasza:
39%

Ahogy írod, a szex miatt.

Csajok megoldják, igazival, vagy művel, férfiak meg ezerrel tepernek hátha valami néha összejön.

2024. febr. 4. 21:35
 5/22 anonim ***** válasza:
76%
2-egyetertek. A lelki kapcsolódási a férfinek mindig a nő adja. A haverjaival sem tud magáról beszélgetni. Eddig minden pasimon azt láttam, hogy iszonyú igénye volt arra, hogy figyeljek rá és meghallgassam a gondolatait, félelmeit, etc. Nőként én barátnőmmel tudok ilyenekről beszélni.a szexhiqny mellett szerintem ez a legfobb ok.
2024. febr. 4. 21:35
 6/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem azért mert a szex és az, hogy őket férfinak tartsák, kellendőnek nagy úr. Az anyjukkal, lánytestvérükkel, lánybaráttal nyugodtan lehet lelkizni, de még fiútesóval, vagy apával is.

Az ember társas lény és igazából a nőknek is hiányzik a szex (ha nem jön össze), vagy egy ölelés ellenkező neműtől ugyanúgy. Maximum nem olyan mennyiségben, de nem igaz, hogy az összes egyedülálló nő vagy aki lemondott már a boldog kapcsolatról az full boldog, elégedett az életével. Nem mutatják ki, maguknak se vallják be, de időnként hiányzik nekik egy jó társ szintén.

2024. febr. 4. 21:39
 7/22 anonim ***** válasza:
79%

Én tanúja voltam olyannak, hogy egy srác elmondta, hogy hiányzik az exe, mire a haverja egy hatalmasat csapott a fejére, és elpoénkodta a dolgot, hogy mekkora "nyomorék seggfej". A fiú konkrétan a könnyeivel köszködött ezután. Na ilyet el nem tudok képzelni nők között.

Biztos vagyok benne, hogy férfiak közt is vannak mély, komoly, érzelmileg kielégítő barátságok, de ritkábbak. A "csak nehogy bzinak nézzenek" nevében inkább sosem mutatnak ki semmilyen érzelmet, nem kezelik egymást szeretettel, nem vigasztalják, támogatják egymást, csak keménykednek sokszor.

2024. febr. 4. 21:39
 8/22 A kérdező kommentje:
Ahogy olvasom itt a kommenteket hihetetlenül örülök hogy nem vagyok tipikus férfi, talán ezért sokkal könnyebb nekem egyedül mint a többi férfinak mert én abszolút lelkileg meg tudok beszélni a legjobb fiú barátommal és a lány barátommal is, akihez abszolút semmilyen szexuális vonzódás nincsen iránta mert kövér nő de lelkileg baromira megértjük egymást ezt segít nekem hogy tök jól elvagyok egyedül örülök hogy más férfi vagyok ilyen szempontból....
2024. febr. 4. 21:42
 9/22 anonim ***** válasza:
82%

Én tudnék boldog lenni, mert van csomó minden amit el szeretnék érni és teszek is érte, hogy ez megvalósuljon. Elfoglalom magam a mindennapokban, de vannak olyan dolgok amire csak egy szeretet kapcsolat révén lehet szert tenni. Ha pedig ez hiányzik az életedből akkor egy idő után nehéz elviselni, hogy nincsen.

Ezt olyan dolgok remekül meg tudják koronázni, mint az hogyha valaki nincs rendben magával vagy lelkileg üresnek érzni magát.

Mindent összegezve nem a szex hiánya miatt nehéz, hanem mert egy nehéz nap után vagy egy szomorú napon sincs senki olyan aki adhatna egy ölelést vagy akihez oda tudnál bújni.

Én nem tudom, hogy más hogy van vele, de például nekem a barátok nem tudják azt a lelki köteléket helyettesíteni amikor valaki iránt tényleg azt érzed, hogy ő a világod egésze.

F

2024. febr. 4. 21:43
 10/22 anonim ***** válasza:
79%

Meg azt tegyük hozzá, hogy akinek eleteben nem volt része szexben, párkapcsolatban annak sokkal jobban vége van érte és az nőkre is érvényes!

A hormonok dolgoznak, ha soha nem élt át szerelmet szeretné átélni, kölcsönös szerelmet is.

Ami neked soha nem adatott meg hiányozni fog és hiába teszel-veszel akkor is az az űr ott van.

Pl. Aki árva annak mindig fognak hiányozni a szülei. Hiába lesz hozzá jó a szomszéd, vagy második anyaként szeret más nőt akkor se tapasztalta meg a valódit.

A szegény is vágyakozik pénzre.

Akinek nincs nyugta a pletykalapoktól, paparazziktól is hiányolja a normális életet különösen ha egész életében születésétől fogva lencsevégre vették.

Igazából nem lehet ezt nemekre bontani hanem inkább személyiségekre és persze aktuális mentális állapotra.

2024. febr. 4. 21:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!