Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek csak kismellű nő jött össze az nem szokott vágyakozni a nagymellű nők iránt?
#27 vagyok, #28-nak:
"Amikor a logikus férfi agyát felülírja a farka akarata, és nem fogadja el a valóságot."
Erről beszélek, könnyű ítélkezni. Amúgy elfogadom a valóságot. Tudom, hogy ritka ez az alkat, de létezik. És igenis próbálok változtatni, már pl. egy homokóra alkatú nőt sem érzek kompromisszumnak (tudom, hogy ezt olvasva egyesek most felröhögnek).
És rohadtul nem Pamela Anderson miatt alakult ez ki (már régen megvolt ez az istenverése, amikor először láttam képernyőn). Sokat gondolkodtam én is, hogy vajon honnan jött ez. Tény, hogy kb. 12 éves koromban volt egy behatás: egy tanárnő (akkor kb. 26-28 éves lehetett) vékony volt és tekintélyes méretű mellei voltak. De aztán terhes lett (a hasa még hónapokig nem látszott) és akkorára fúvódtak, hogy P. Anderson is benyalhatott volna neki. Lehet, hogy az is közrejátszott, hogy szünetekben párszor hallottam, ahogy a többi tanárnő is arról beszél, hogy hűű iszonyú nagy mellei lettek Xy "néninek", ez biztos valami betegség. Aztán anyukám (távolról ismerte ezt a tanárt) otthon is elkezdte apukámnak (ne kérdezzétek miért) vagy vendégségben a barátnőinek mondani, hogy látták már Xy-t, mert hihetetlen, hogy ilyen létezik... Gondolom, ezek után én is felfigyeltem a témára és úgy maradtam.
Mi az hogy mit kell minden férfira bejátszani? Mi van?
Ez egy alapvető tény. Ugyanúgy ahogy minden nőnek vonzóbb a nagyobb pénisz mint a kicsi. Ugyanúgy ahogy minden nőnek vonzóbb a nettó 1 milla+ mint a nettó 170 ezer.
43
Lehet, de már egy kialakult kapcsolat nem úgy működik (legalábbis nem gilisztához közeli szellemi és érzelmi képességgel).
Talán a gyereked és kutyád is lecséled mert, a szomszéd kölykének szebb a haja vagy a Pista bá kutyája okosabb?
Ijesztő, milyen sokan bevették, hogy ennek az incelnek van barátnője :D
Mindenesetre legalább azt megtudtuk ma, hogy a retardált pasik a nagymellű nőket szeretik.
Kedves kis-és nagymellű nők, lehet hátradőlni és élvezni a műsort, mert ilyet a való életben nem kaptok, csakis itt az IncelFeszten :D
"Kedves kis-és nagymellű nők, lehet hátradőlni és élvezni a műsort, mert ilyet a való életben nem kaptok, csakis itt az IncelFeszten :D"
Nekem volt pár barátnőm, amit mondtam, kis mellűek voltak. Egyiknek sem vetettem a szemére, hogy amúgy nagymellű nőhöz jobban tudnék vonzódni, mert egyszerűen nem vagyok retardált. Ezt még én is tudom, hogy ilyet nem szabad mondani egy nőnek.
De ez még nem azt jelenti, hogy nem gondoltam magamban ezt..
"incelfeszt"
Milyen találó 🤣🥰🤣😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!