Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek csak kismellű nő jött össze az nem szokott vágyakozni a nagymellű nők iránt?
Mi a francért pontozzák le azokat akik ki merik mondani a teljesen közismert tényeket?
A nagyobb természetes mell az vonzóbb, ha ugyanolyan a test/zsír arány. A férfiak alapvető ösztöneiknél fogva vonzóbbnak tarják azokat a nőket akiknek nagyobb van.
Innentől kezdve nem értem miért kell csutkára lepontozni egy olyan választ, aki ki meri mondani: Kis mellű nője annak van, akinek nem jutott nagy mellű.
Ez tény.
32
Mert ennyire hülye még azért te sem lehetsz...
Mondom ezt úgy hogy nekem is kis mellű nőim voltak, de ez van! Nem jutott más. Annak ellenére hogy szerettem volna. Nem vagyok elég jó pasi a nagy mellű de karcsú nőkhöz, mert azok más ligában játszanak.
Ugyanúgy ahogy jó lenne ha lenne egy bazi nagy nyaralóm Malibu-ban, de NINCSEN! Mert nem engedhetem meg magamnak. Ez van.
"A férfiak alapvető ösztöneiknél fogva vonzóbbnak tarják azokat a nőket akiknek nagyobb van."
Azzal semmi baj, ha neked vannak preferenciáid, de nem értem, miért kell ezt minden férfira kiterjeszteni. Ezt általában akkor szokták bejátszani, amikor valami morálisan megkérdőjelezhető dolgot állítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!