Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek csak kismellű nő jött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek csak kismellű nő jött össze az nem szokott vágyakozni a nagymellű nők iránt?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon pici mellű a barátnőm elég lapos, szép meg minden de hát kicsi neki van egy kolléganőm tök csinos fiatal és nagyon szép nagy mellé vannak, mindig ki is teszi, állandóan rá vágyakozok hogy milyen jó lenne egy ilyen nagy mellű nő, de sajnos nem helyes férfiként örülök hogy egy nő egyáltalán összejött
2024. febr. 4. 14:39
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
94%
A barátnőd tudja, hogy csak ezért vagy vele mert neked "csak ő jött össze"?? A fogadd el a szintedet nem azt jelenti, hogy jogod van átverni bárkit! Az a minimum, hogy őszintén elmondod a másiknak mi a helyzet, hogy neki joga legyen a saját sorsáról dönteni!
2024. febr. 4. 17:05
 32/51 anonim ***** válasza:
6%

Mi a francért pontozzák le azokat akik ki merik mondani a teljesen közismert tényeket?

A nagyobb természetes mell az vonzóbb, ha ugyanolyan a test/zsír arány. A férfiak alapvető ösztöneiknél fogva vonzóbbnak tarják azokat a nőket akiknek nagyobb van.

Innentől kezdve nem értem miért kell csutkára lepontozni egy olyan választ, aki ki meri mondani: Kis mellű nője annak van, akinek nem jutott nagy mellű.

Ez tény.

2024. febr. 4. 17:20
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

32

Mert ennyire hülye még azért te sem lehetsz...

2024. febr. 4. 17:21
 34/51 anonim ***** válasza:
8%

Mondom ezt úgy hogy nekem is kis mellű nőim voltak, de ez van! Nem jutott más. Annak ellenére hogy szerettem volna. Nem vagyok elég jó pasi a nagy mellű de karcsú nőkhöz, mert azok más ligában játszanak.

Ugyanúgy ahogy jó lenne ha lenne egy bazi nagy nyaralóm Malibu-ban, de NINCSEN! Mert nem engedhetem meg magamnak. Ez van.

2024. febr. 4. 17:23
 35/51 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. febr. 4. 17:25
 36/51 anonim ***** válasza:
94%
Ja, és nem versz át senkit, tudjuk, hogy nincs is nőd.
 37/51 anonim ***** válasza:
95%
34 Oké, csak utána ne tépd a szád a csúnyagonosz nénik felszínességéről. :D
 38/51 anonim ***** válasza:
96%
A kérdező feltette már ezt a kérdést. Szerintem egy kismellű nő visszautasította/megbántotta, aztán bedurcizott rá és azóta megy a rinya.
2024. febr. 4. 17:27
 39/51 anonim ***** válasza:
97%

"A férfiak alapvető ösztöneiknél fogva vonzóbbnak tarják azokat a nőket akiknek nagyobb van."

Azzal semmi baj, ha neked vannak preferenciáid, de nem értem, miért kell ezt minden férfira kiterjeszteni. Ezt általában akkor szokták bejátszani, amikor valami morálisan megkérdőjelezhető dolgot állítanak.

2024. febr. 4. 17:29
 40/51 anonim ***** válasza:
95%
A 34-es az ilyen buta ember, valami beakadás van az agyában, semmi nem érkezik el hozzá a külvilágból, csak a saját lemez megy. Most akkor hogy megtudtuk, neked mi a fontos 34-es, hagyd egy kicsit a többieket hogy mások is megosszák a saját tapasztalataikat és ízlésüket.
2024. febr. 4. 17:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!