Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikori mondjam meg az új páromnak a béremet és ha meg tudja hogy ilyen kevés akkor lehet el fog hagyni?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy kedves aranyos nővel 4 hónapja együtt vagyunk úgy érzem megszeretett sokat búj hozzám, sokat együtt vagyunk, a szex is nagyon jó, viszont nem tudja hogy elég kevés 360.000 ft a nettó jövedelem?
2024. febr. 4. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Édes ....om! Nem csak ez számít... A vagyon is😂😂😂
2024. febr. 4. 13:21
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Tudja mi a foglalkozások? Gondolom nem valami sokat kereső szakmában dolgozol, innen sejtheti, hogy nem vagy egy aranybánya. Akkor mondd el neki, ha kérdezi.
2024. febr. 4. 13:24
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom tudja, hogy mivel foglakozol, így nyílván sejti
2024. febr. 4. 13:27
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Soha. Nem kell mindent kifecsegni a másiknak.
2024. febr. 4. 13:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Sose érdekelt és sose kérdeztem. Kb fél év után mondta el. Tudta hogy én nőként többet keresek. Sose volt gond, ma meg közös vállalkozás miatt közös minden.
2024. febr. 4. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeret el fog és mindegy, hogy szegény vagy gazdag vagy.
2024. febr. 4. 13:56
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen, esélyes.
2024. febr. 4. 13:59
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Honnan tudja rajtam kívül mindenki állás alapján a fizut?

Illetve akkor lenne ez nekem probléma, ha mondjuk kell venni új hűtőt, vagy megyünk nyaralni 50-50, és nem tudod fizetni a részed.

2024. febr. 4. 14:03
 9/12 anonim ***** válasza:
97%

Mivel 4 hónapja ismeritek egymást, a nő tuti sejtheti, hogy nem vagy egy milliomos, és mégis veled van. Gondolom eddig sem vitted nagyon drága helyekre, vagy nem költöttél rá vagyonok és mégis veled van.

Mivel te is megismerted őt és a gondolkodását, a pénzhez való hozzáállását és még mindigg együtt vagytok. Mi a kérdés?

2024. febr. 4. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:
61%

360ezer kevés? Itt? Magyarországon?

Ugye azért tisztában vagyunk vele, hogy a nagy átlag ennyit sem keres?

2024. febr. 4. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!