Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az hogy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy több pasiból mindig azok a nyitottabbak rám, akik kevésbé kellenek?

Figyelt kérdés

Pl olyan szituk hogy társaságban van több pasi vannak akik tetszenek és akik kevésbé, vagy nem. De mindig az utóbbiak kezdeményeznek csak.

Vagy kijön hozzám 2 pasi szerelő festő akármi. Egyik helyes másik nem, és mindig az utóbbi keresi a társaságomat csak.

Vagy neten ismerkedem csetelek több pasival, de leginkább az egyik érdekelne legjobban, és mindegyik pasi rám van állva találkozót sürget, csak az az egy "nem töri magát agyon", aki valóban érdekelne is.

Ezekből mindog az lesz a részemről hogy "dobom" az összeset, mert így akik kevésbé érdekelnek, valahogy ösztönösen lesüllyednek nálam a ló nincs szamár van szintre, és új lappal nyitok teljesen új pasikra, egy másik körre.

#akik nem érdekelnek
2024. febr. 4. 08:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Olyan pasik tetszenek, akik nem a te kategóriád. A saját és az az alatti kategoriad kezdeményez nálad.
2024. febr. 4. 08:11
 2/24 A kérdező kommentje:

Akkor barátom se lett volna még soha.

Más tipp?

2024. febr. 4. 08:22
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Jobb szintű pasik tetszenek mint ami te magad vagy a nőben.
2024. febr. 4. 08:22
 4/24 A kérdező kommentje:
De én nem làtom őket magamnál jobbnak..
2024. febr. 4. 08:26
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem vmi aduász modell pasik. csak ugy random az életben egy festő pl.
2024. febr. 4. 08:26
 6/24 anonim ***** válasza:
68%
Ezek szerint te nem-aduász se vagy
2024. febr. 4. 08:33
 7/24 -Belthazor- ***** válasza:
Nem igazán van erre logikus magyarázat, Murphy törvényein kívül.
2024. febr. 4. 08:33
 8/24 anonim ***** válasza:
63%

miért te hogy nézel ki?

hány kiló vagy és milyen magas?

korod?

ezek kép nélkül is árulkodó adatok könnyebb lenne vállaszolni ha ezeket ide vagy privátba le írnád.

2024. febr. 4. 08:37
 9/24 A kérdező kommentje:
En modellkedtem is aktmodell voltam. Erotika részleg. Meg kint voktam táncos is konzum is. Az életben itthon persze ezeket nem hiresztelem. Az is sok ha a barátom megtudja.
2024. febr. 4. 09:05
 10/24 anonim ***** válasza:
54%
Szinted felettiek tetszenek, a te szintedet pedig ignorálod.
2024. febr. 4. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!