Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lényegében az incelek által...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lényegében az incelek által hangoztatott férfitöbblet elmélet megdőlt?

Figyelt kérdés
Ha megnézem a nemek arányait a ksh oldalán akkor majdnem egyenlő a nemek aránya a párválasztási korosztályban ,viszont tény hogy jóval több a homoszexuális férfi mint nő így valószínűleg lehet inkább egy nőtöbblet lesz mint férfitöbblet... sőt a férfiak inkább nyugatra mennek szerencsétpróbálni, nagyobb a hajtás bennük, de maximum ilyen filipino munkások jönnek az meg nem kell a magyar nőknek
2024. febr. 3. 11:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10-es

Miről beszélsz? Budapest van tele ilyen makikkal nem Németország/Ausztria/Svájc.

Túl sok M1-et nézel.

2024. febr. 3. 17:04
 12/18 anonim ***** válasza:

11.

Aha. Álmaidban, arany testvérem, álmaidban. Nagyot fogsz szopni, amikor átlépet a német határt.

2024. febr. 3. 17:09
 13/18 anonim ***** válasza:

9

Random XY meg attól fél, hogy az UFO-k a Földön vannak és a jön világ vége. Attól még nem lesz igaz

2024. febr. 3. 17:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy életedben nem voltál még Németországban meg kb. sehol a faludon (?) kívül.

Én mostanában is rengetegszer léptem át a német határt, és a lakosság sokkal európaibb mint Budapesten. Sokkal kisebb arányban vannak Európán kívüli bevándorlók, és azoknak is nagy része nő, aki európai férfival szeretne ismerkedni.

Az hogy a politika agymosó gépezete mit hangoztat itthon, az teljesen lényegtelen. A valóságot kellene nézni.

2024. febr. 3. 17:24
 15/18 anonim ***** válasza:

14.

Akkor miért nem döcögtél már ki a Kánaánba, arany testvérem? Szar kifogás, hogy a nyelvet tanulod, soha az életbe nem jutsz ki így oda, áldjon meg a jó Devla.

2024. febr. 3. 17:25
 16/18 anonim válasza:
Németországba (vagy más nyugati országban) magyarként mégis mivel szedsz fel egy ottani nőt? Az ottani nőknek nettó szégyen, szociális visszalépés kelet-európai übermensch féfival leállni. Én Angliában éltem 10 évet és egyetlen esetről sem tudtam amikor angol nőt szedett fel egy magyar srác. Fordított esetről viszont rengeteget, nagyon sok magyar csajnak angol hapsija volt. Egyik volt indiai munkatársam meg is jegyezte, hogy ezek a magyar csajszik mind kijönnek magyar palikkal majd néhány hónap után váltanak angolra , angolizálodnak :D És ezt olyan huncut mosollyal mondta ami mindmáig élénken megmaradt emlékeimben, mindig elmosolyodom amikor eszembe jut amit mondott, és a huncut mosolyos arca :)
2024. febr. 5. 14:32
 17/18 anonim válasza:

16 vagyok.

Ugyanakkor a legtöbb magyar srác akit ismertem szingli volt, hacsak nem volt extrém sármos.

Tehát nyugat egy sokkal nehezebb terep egy magyar (vagy más kelet-európai ) férfinak. Egyrészt mert alacsony státuszt jelent ott kelet európainak lenni (így a hipergám szempontok miatt nem fognak szóba állni) ugyanakkor nincs meg az az angolszászos, árjás arc amit keresnek ott a nők, a kelet-európaiakat túl szlávosnak, ázsiaiasnak, indiaiasnak találják a nyugati nők . Nem tetszenek nekik .

2024. febr. 5. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:

A párok általában nem egyidősek.

Ha statisztikázni akarunk, akkor nem az egy évben született nők és férfiak, hanem az X év környékén született nők és férfiak számát kell összevetni. Nők akik X év után, férfiak akik X év előtt születtek, mert ez reprezentálja a valós kapcsolatokat.

Pl nők 1990-1995 között vs. Férfiak 1985-1990 között.

2024. febr. 5. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!