Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lényegében az incelek által hangoztatott férfitöbblet elmélet megdőlt?
10-es
Miről beszélsz? Budapest van tele ilyen makikkal nem Németország/Ausztria/Svájc.
Túl sok M1-et nézel.
11.
Aha. Álmaidban, arany testvérem, álmaidban. Nagyot fogsz szopni, amikor átlépet a német határt.
9
Random XY meg attól fél, hogy az UFO-k a Földön vannak és a jön világ vége. Attól még nem lesz igaz
Látszik, hogy életedben nem voltál még Németországban meg kb. sehol a faludon (?) kívül.
Én mostanában is rengetegszer léptem át a német határt, és a lakosság sokkal európaibb mint Budapesten. Sokkal kisebb arányban vannak Európán kívüli bevándorlók, és azoknak is nagy része nő, aki európai férfival szeretne ismerkedni.
Az hogy a politika agymosó gépezete mit hangoztat itthon, az teljesen lényegtelen. A valóságot kellene nézni.
14.
Akkor miért nem döcögtél már ki a Kánaánba, arany testvérem? Szar kifogás, hogy a nyelvet tanulod, soha az életbe nem jutsz ki így oda, áldjon meg a jó Devla.
16 vagyok.
Ugyanakkor a legtöbb magyar srác akit ismertem szingli volt, hacsak nem volt extrém sármos.
Tehát nyugat egy sokkal nehezebb terep egy magyar (vagy más kelet-európai ) férfinak. Egyrészt mert alacsony státuszt jelent ott kelet európainak lenni (így a hipergám szempontok miatt nem fognak szóba állni) ugyanakkor nincs meg az az angolszászos, árjás arc amit keresnek ott a nők, a kelet-európaiakat túl szlávosnak, ázsiaiasnak, indiaiasnak találják a nyugati nők . Nem tetszenek nekik .
A párok általában nem egyidősek.
Ha statisztikázni akarunk, akkor nem az egy évben született nők és férfiak, hanem az X év környékén született nők és férfiak számát kell összevetni. Nők akik X év után, férfiak akik X év előtt születtek, mert ez reprezentálja a valós kapcsolatokat.
Pl nők 1990-1995 között vs. Férfiak 1985-1990 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!