Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lényegében az incelek által...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lényegében az incelek által hangoztatott férfitöbblet elmélet megdőlt?

Figyelt kérdés
Ha megnézem a nemek arányait a ksh oldalán akkor majdnem egyenlő a nemek aránya a párválasztási korosztályban ,viszont tény hogy jóval több a homoszexuális férfi mint nő így valószínűleg lehet inkább egy nőtöbblet lesz mint férfitöbblet... sőt a férfiak inkább nyugatra mennek szerencsétpróbálni, nagyobb a hajtás bennük, de maximum ilyen filipino munkások jönnek az meg nem kell a magyar nőknek
2024. febr. 3. 11:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20%
Értelmezés kérdése. Az egyértelmű, hogy a férfiak és nők száma nagyjából hasonló, kivéve idős korban, mert a nők tovább élnek. A férfitöbblet úgy értendő, hogy a társkereső piacon sokkal több a férfi, mint a nő. Ez bármelyik társkereső oldalon tapasztalható, és itt, a GYK-n is így van.
2024. febr. 3. 11:13
 2/18 anonim ***** válasza:
30%

A KSH adatai alapján 340 ezer roma élt Magyarországon 2011-ben. Most a 2022-es népszámláláson csak 210 ezer.

Valóban ennyivel "csökkent" a romák száma Magyarországon?

Válaszold meg ezt a kérdést magadnak, és utána vond le a következtetést, hogy mennyire készít reprezentatív statisztikákat a KSH és mennyire vehető komolynak.

2024. febr. 3. 11:17
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

2.

Megelőszté arany testvérem, én is ezt akartam írni.

2024. febr. 3. 11:30
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
2) a romák száma önbevallás alapján kerül a statisztikába, gondolom egy egyre megosztottabb társadalomban egyre kevesebben vállalják fel. Ezt összemosni azzal, hogy a ksh ne tudná reprezentatívan mérni/közölni a nemek arányát, kínosan ostoba csúsztatás 😂
2024. febr. 3. 12:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a különbség, hogy az a roma, aki annak vallja magát. Nem húzhatja be a számlálóbiztos, hogy a Kalànyos Dzsesszika, aki fekete, mint a rendőrcsizma, és 22 évesen van 6 gyereke, az roma, mert az rasszizmus.

Viszont a személyi igazolványodban is jelölve van, hogy te milyen nemű vagy. Ahogy a születési anyakönyvi kivonatban is.

Titeket egyedül a puszta tények nem zavarnak.

Szerintem meg nőtöbblet van. Egyszerűen azért, mert mi hárman vagyunk nővérek, mindegyikünk olyan férfihez ment hozzá, akinek legalább egy húga vagy nővére van, és nekünk is csak lányaink születtek, és egy kivételével a sógoroknak meg a sógornőknek is. Évente többször van valami sátoros ünnep, ahol a tágabb család is összegyűlik. Ilyenkor 15 nő, 6 férfi, 8 kislány és egy szem kisfiú van jelen. Ráadásul itt az oviban is elég hasonlóak az arányok, lényegesen több lány van, mint fiú (14/6) a lányom csoportjában. Én meg azt nem értem, hogy hol van elbújtatva a többi kisfiú, aki abban az évben született.

2024. febr. 3. 12:13
 6/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem hiszem el, hogy megint itt tartunk. Fiatalabb korosztályokban ENYHE, tényleg nem számottevő férfitöbblet van, DE:

- magasabb a melegek aránya a férfiak körében

- jóval több férfi van börtönben, mint nő

- magasabb a súlyos mentális zavarokkal / fogyatékkal élők aránya, akik nincsenek a társkeresési piacon

- sokkal több magyar férfi él tartósan külföldön, mint nő.

Nincs itt semmilyen tényleges férfitöbblet.. nem az van, hogy az itteni nyavajgóknak számtanilag nem JUT nő, csak nem érdeklik az elérhető nőket.

2024. febr. 3. 12:13
 7/18 anonim ***** válasza:
46%

"Nem húzhatja be a számlálóbiztos, hogy a Kalànyos Dzsesszika, aki fekete, mint a rendőrcsizma, és 22 évesen van 6 gyereke, az roma, mert az rasszizmus."

Na ja, de amikor valami bűnért nagyobb börtönbüti járna, akkor Kalányos lesz az első, aki benyögi, hogy "Ází, mer csigán vátyok?".

Mindig azt mondja, amiből éppen előnyt remél. Már csak ezért is be kellene húzni dzsipónak.

2024. febr. 3. 12:39
 8/18 anonim ***** válasza:

5-ös, mifelénk meg több a hím egyed a családban. Cserét ajánlok, adok 5-öt, 5 nőstényért cserébe?

Csak viccelek, ha bárki komolyan vette, az szégyelje magát. Amúgy nincs számottevő eltérés a nemek közt Magyarországon.

2024. febr. 3. 14:28
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

8-as

De bizony sajnos számottevő eltérés van. Eleve több fiúgyerek születik, több nő vándorol el, és sokkal-sokkal több férfi vándorol be és él (legálisan vagy illegálisan) itt. A bantu négerektől a kínai hordán át egészen az Európai turistákig/naplopókig.

Ha én mondom, elhiszed nekem hogy már annyira meg vagyok ijedve a magyarországi férfitöbblettől hogy felsőfokú angol nyelvtudás mellett - úgy hogy a munkámhoz semmi szükség nincs rá - már németül is vadul tanulok? Pedig nincsenek anyagi problémáim. De egész egyszerűen ha nem akarok itt társ nélkül maradni, akkor terjeszkednek kell német nyelvterületre, ahol van még szingli nő...

Ekkora a baj.

2024. febr. 3. 16:48
 10/18 anonim ***** válasza:

9.

Az egzotikus Abdul, Szehim, Narain és Ching ellen semmi esélyed nem lesz ott sem.

2024. febr. 3. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!