Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet rosszkor találkoztunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet rosszkor találkoztunk?

Figyelt kérdés
Négy hónapja megismerkedtem egy nyelvtanfolyamon egy csinos nővel tök jól megvolt a közös hang de akkor mondta ő csak barátságot akar tőlem, mert szerelmes egy férfiban és komoly kapcsolatban van vele de azóta így a beszélgetés megmaradt. Viszont három hete ez a férfi kidobta ezt a nőt, de mivel így összebarátkoztunk ápoltam a lelkét. Mikor így közeledtem felé azt mondta hogy nagyon vonzó férfi vagyok meg szexi vagyok, de nem tud felém nyitni mert teljesen a szerelmében él még. Attól félek hogy emiatt valahogy ez a kapcsolat nem lesz már kapcsolat soha mert talán rosszkor találkoztunk....
2024. febr. 2. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Na pazarold az időd rá, nem kellesz neki.
2024. febr. 2. 19:12
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Biztos hogy akart volna ha esetleg szerelme előtt találkoztunk volna...
2024. febr. 2. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Nincs olyan, hogy rosszkor. Ha tetszettél volna neki, beléd szeretett volna párkapcsolatban akkor szakított volna vele és veled lenne kérdező. Függetlenül az exétől nincs nála és nem is lesz esélyed.
2024. febr. 2. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is szexinek találom az egyik barátom de sose akarnék tőle semmit :D

Ha akarnék akkor kapcsolat alatt is bennem élne.

Ezt hagyd a fenébe.

2024. febr. 2. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem fog tőled többet akarni nagy valószínűséggel. Nincs olyan, hohy rosszkor találkozni ez butaság.
2024. febr. 2. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerűen csak nem érdekled annyira,hogy akarjon is tőled valamit.
2024. febr. 2. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell neki a kukid. 😃 felejtsd el
2024. febr. 2. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg van rá esély hogy rosszkor találkoztatok valóban. Én is voltam már jó kapcsolatban férfival, akivel lehet egyébként lett volna valami, de ha én valakibe szerelmes vagyok, akkor nem tudok másba bekehabarodni még ha tényleg nagyon tetszik is. Ja és egy exemmel mikor szétmentunk, rá pár hónapra egyik ferfival aki mindig is bejött, iszogattunk és lehetett volna több is, de nem ment mert még mindíg az exem volt csak az egyetlen férfi akit kozel tudtam volna engedni. Szoval lehet valóban az a gond, hogy nagyon szerette a csávót és még érzelmileg nincs ott hogy továbblépjen.
2024. febr. 2. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, még csak 3 hete hagyták el! Nem a kérdező nem kell neki, senki nem kell. Még ki kell hevernie a szakítást, ez hónapokig tarthat. Kérdező, egyelőre fogadd el a helyzetet, hagyd őt gyógyulni. Nem lehet tudni, mit hoz a jövő, én is elutasítottam a mostani barátomat, mert még nem álltam készen.
2024. febr. 3. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!