Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy rosszkor, rossz időben találkoztatok valakivel?

Figyelt kérdés
Akkor ( hónapokkal, évekkel azelőtt) semmi vagy rövid ismerettség lett, sok gátló tényezővel , , amiket egy más helyzetben, szituációban könnyebb lehetett volna kezelni.
2019. jún. 5. 14:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
26%
Olyan volt, hogy rossz helyen, de hogy mind a kettő egyszerre (rosszkor+rossz helyen), még szerencsére soha, senkivel.
2019. jún. 5. 14:49
 2/19 anonim ***** válasza:
36%
Igen.
2019. jún. 5. 14:50
 3/19 anonim ***** válasza:
36%
Igen
2019. jún. 5. 14:52
 4/19 anonim ***** válasza:
25%
Velem volt, hogy az időzítés rossz volt. Nem voltam még kész egy új kapcsolatra, pedig szerintem vele működhetett volna, de el kellett engedjem.
2019. jún. 5. 14:53
 5/19 A kérdező kommentje:
Kedves 2. , 3. , kifejtenétek kicsit bővebben?
2019. jún. 5. 14:53
 6/19 anonim ***** válasza:
26%

Ja, egyszer volt ilyen, hogy jól eldumáltunk, de mint kiderül az előző barátja pont ilyen volt és a többit könnyű kitalálni :D

Tipikus. Az élet szívás.

2019. jún. 5. 15:01
 7/19 anonim ***** válasza:
52%

Rossz időben,túl későn.Mindig őt kerestem,de sehol semm találtam.Aztán férjhez mentem ,gyereket szültem és egy szép májusi napon le kellett ülnöm egy illetővel ülnöm beszélni egy bizomyos ügyben

Akkor láttam először,de tudtam mindig ő volt az akit kerestem.Azóta sem tudom elfelejteni,pedig már több,mint két éve ennek

Ha 20 évvel hamarabb találkozunk......az jó lett volna

2019. jún. 5. 15:27
 8/19 anonim ***** válasza:
37%

# Előző voltam

Bocs az elírásokért!

2019. jún. 5. 15:28
 9/19 anonim ***** válasza:
35%

Volt.

Eljegyzésem után 1 hónappal "meglátni es megszeretni" 20 evesen.. rosszkor jött....

2019. jún. 5. 15:33
 10/19 anonim ***** válasza:
25%
Talán a legutóbbi partnerem.Mindig ilyen típusú párt szerettem volna.Külső -belső pont jó.A gond az húsz évvel ezelőtt kellett volna találkoznunk.Én már túl vagyok dolgokon amik neki jelenleg fontosak.Ilyen az élet sajnálom hogy így van,de ezt nem lehet erőltetni.3" voltam.
2019. jún. 5. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!