Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy rosszkor, rossz időben találkoztatok valakivel?

Figyelt kérdés
Akkor ( hónapokkal, évekkel azelőtt) semmi vagy rövid ismerettség lett, sok gátló tényezővel , , amiket egy más helyzetben, szituációban könnyebb lehetett volna kezelni.
2019. jún. 5. 14:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Ha akarok valamit, teszek érte, nem fogom ilyen közhelyekre.
2019. jún. 5. 16:32
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
Igen. szakadt az eső, de nem baj. Eleinte évekig sok gátló tényező volt, de aztán megoldódtak végül.
2019. jún. 5. 17:07
 13/19 Laylah ***** válasza:
52%
Igen. Olyan 16-18 évvel hamarabb kellett volna születnem, vagy neki később. Vagy szimplán eljönni a megbeszélt találkozókra... viszont ma már egyáltalán nem bánom, lehet hülyének nézni érte, de karmikus kapcsolat volt köztünk, amit sikerült végre lezárnom (neki még nem teljesen). És azért is jobb így, mert akkor nem lehetnék ma a párommal, akit mindenkinél jobban szeretek. :)
2019. jún. 5. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező! Konkrétan mi volt?
2019. jún. 5. 17:48
 15/19 anonim ***** válasza:
26%

Megláttam, megszerettem(őt ismerem érzés), de akkor nem kezdeményezhettünk semmit(tanár-diák viszony főiskolán). Nem vagyok féltékeny, de ha róla volt szó, akkor a zöldszemű hozzám képest semmiség.

Tudatosan kerestem mást, és megismerkedtem a férjemmel. Azt hittem évek után ez a "gyermeki" fellángolás eltűnt, hát nem. Tudatosan kell kerülnöm, de az ismerem mindenét érzés nem tágít, ha találkozunk képzések alkalmával.

(Persze várhattam volna, hogy végzek, és sziporka eszemmel, kecsemmel becsemmel felhívom magamra a figyelmét, vmi 1000csaj mellett "versenyben")

2019. jún. 5. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
59%

Igen és baromira utálom, mikor ez van.

32/f

2019. jún. 5. 18:13
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
Olyan volt, hogy jöttek a különböző kifogások, miért is nem lehetünk együtt. Pedig most is megdobban a szívem, ha hozzám ér.
2019. jún. 5. 18:32
 18/19 anonim ***** válasza:
29%

#2 vagyok

Annyi történt, hogy az utcán álldogáltam, amikor egyszer szembe jött velem egy ismerős, aki szintén arról a vidékről költözött Pestre, amelyikről én is. Évek óta nem láttam, azt sem tudtam, hogy ott él. Ráköszöntem, randizgattunk... Minden jól alakult, aztán két hét múlva haza kellett költöznöm bizonyos problémák miatt. A józan eszemre hallgattam, ezért szakítottam. Ennek már vagy 10 éve, de néha még most is gondolok rá.

2019. jún. 5. 18:35
 19/19 Rockarc ***** válasza:
39%

Nekem is volt. Nagyon nem kivanom senkinek. Mas eletszakaszban voltunk, igy nem kothettuk le egymast. A poen, hogy barmikor osszefuthatunk ujra, de en mar nem hiszek benne, hogy ugyanaz lenne, ami elkezdodott.

43F

2019. jún. 5. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!