Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknál melyik az a koroszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál melyik az a korosztály ahol a legkelendőbbek?

Figyelt kérdés
Ott azért szerintem a fiatal fiúk nem annyira kelendőek, rengeteg olyan 25 év körüli nőt ismerek akik azt mondják hogy korosztályomban lévő férfiakkal nem jövök össze, idősebbek pedig az olyan 40 évesek meg már öregek
2024. febr. 2. 18:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én most 29 évesen azt vettem észre hogy most vagyok a legkelendőbb. Szóval eddig 29 :D
2024. febr. 2. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
20-30 között, 30 felett csak ha hozzám hasonlóan karbantartja magát testileg és mentálisan is, nem egy lepukkant zokni az agya sem. De a legtöbb 30 feletti férfi pesszimista, nyavalygós, életképtelen, vagy szimplán túl komoly és unalmas.
2024. febr. 2. 21:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem huszonév vége felé.
2024. febr. 3. 00:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy 15-25 év közötti nőt kérdeznek vagy egy idősebbet. A fiatalok inkább a saját korosztályunkbeli férfiakat szeretik. Hiába álmodozik 30-40 éves ferfiak fiatal pipikről.
2024. febr. 3. 08:16
 15/15 anonim ***** válasza:
14. A lerugott nem helyes nem fiatalabbnak kinezok almodoznak az ellentetje az nem csak almodozik.
2024. febr. 3. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!