Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszas éveidben mennyi ideig voltál szingli?
Nekem az első kapcsolatom 20-21 éves koromig tartott. Azóta két komolyabb ismerkedésem volt, összesen 9 hónapig tartottak. A többi idő full magány. Lassan azt se tudom milyen érzés ha megölelnek
3 év telt el azóta
24 évesen lett az első kapcsolatom, amiben 2 hónap után reptettek. Utána jöttek a legrondább szingli hónapjaim. Ugyanez a kapcsolat utána fennállt kb. 1 évig mérgező seveled-senelkuled állapotban.
Most 25 évesen nyomom a társkeresőt mint süket a csengőt, és hetente járok buliba, mert elég évem ráment a magányra. N
Kevesebb ideig voltam szingli az biztos, mint a jelenlegi 30+s éveimben. Viszont akkoriban jóval többet is buliztam, meg akkor a világ is másabb volt még. Nem voltak ezek a hitvány okostelefonok, mint manapság.
36/F
Egész életembe szingli voltam.Most töltöm a 25-öt nyáron.
24/F
2 éve, de még mindig nincs hangulatom újra próbálni.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!