Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszas éveidben mennyi ideig voltál szingli?
Nekem az első kapcsolatom 20-21 éves koromig tartott. Azóta két komolyabb ismerkedésem volt, összesen 9 hónapig tartottak. A többi idő full magány. Lassan azt se tudom milyen érzés ha megölelnek
3 év telt el azóta
Eddig egyetlen egyszer voltam szerelmes, nyilván pont egy olyan lányba aki kiderült hogy mentális beteg, ezért csak 3 hónapig tartott de így is eléggé megviselte a mentális egészségemet.
Ezen kívül csak alkalmi dolgok voltak, szexkapcsolat, stb. Pedig nekem kb az egyetlen vágyam az életben hogy családot alapítsak a szerelmemmel. De már kezdem elveszteni a hitem hogy ez valaha összejöhet...
23F
Ha a szingliséget úgy érted, hogy még szex(kapcsolat) se, akkor majdnem 1,5 év, 24-25 éves koromban
N
20-21 éves és 23-25 éves korom között.
30/N
Én 2x 1,5 évet voltam egyedülálló a húszas éveimben.
Aztán a negyvenes éveimben ennél sokkal többet.
Kb egy évet.
20 körül voltam amikor az exem dobott, 21 évesen jöttem össze a mostani párommal, jelenleg 8 éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!