Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszas éveidben mennyi ideig voltál szingli?
Figyelt kérdés
Nekem az első kapcsolatom 20-21 éves koromig tartott. Azóta két komolyabb ismerkedésem volt, összesen 9 hónapig tartottak. A többi idő full magány. Lassan azt se tudom milyen érzés ha megölelnek
3 év telt el azóta
2024. febr. 1. 15:09
11/35 anonim válasza:
Én kb 22 éves koromban szakítottam a pasimmal, aztán az egyetem végéig szingli voltam és akkor jöttem össze a másikkal, akivel 30 éves koromig együtt voltam.
13/35 anonim válasza:
Nem voltam szingli, kicsivel a 20. szülinapom előtt jöttünk össze a férjemmel, azóta együtt vagyunk. 33 vagyok most.
14/35 anonim válasza:
18-22-ig kapcsolatban voltam, eljegyezve. Aztán másfél év szingli, most néz ki úgy mintha egy másik alakulna.
Egyelőre itt tartok.
24N
15/35 anonim válasza:
20 évesen jöttem össze a párommal, igaz, még csak 23 vagyok.
Bő fél évet voltam szingli, 20 évesen (meg előtte végig). Remélem többé nem leszek.
16/35 anonim válasza:
Majdnem 27 évig szingli voltam, nem volt önbizalmam pasizni, illetve olyan emberekbe szerettem bele akik elérhetetlenek voltak. Fél éve nem vagyok szingli.
18/35 anonim válasza:
27 évesen jöttem össze az első barátnőmmel, 36 éves koromig tartott ez a kapcsolat.
19/35 anonim válasza:
20 évesen 4 hónapot.
21 évesen 5 hónapot.
22 éves koromtól 24 éves koromig is szingli voltam, aztán 24 és fél éves koromtól 26-ig voltam még az.
20/35 anonim válasza:
2 hétig talán
(első kapcsolatom 18-25 éves koromig tartott, jött ez a "szünet" és kezdődött a 2., ami 11 éve tart)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!