Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy része valóban vonzalom nélkül lehet a párjával?
Ha a vonzalom nem digitális hanem analóg akkor van olyan aki jobban vonz és van olyan aki egyáltalán nem. Ha ez igaz lehet hogy valakinek elég a globális skála szerinti mondjuk egy 4 pasi.
De itt jön be a képbe hogy ez relatív.
Amit ki lehet jelenteni hogy a magas sportos pasik a jó pasi kategória sok nőnek.
A formás tenyerébe illő mell szolid szép kis kerek fenekű nő pedig a jó csaj jellemzőt kapaj. Nyilván ez is szubjektív.
Kicsit torz is a skála mert pl egy nő ha kövér akkor duci, ha egy pasi kövér az kis 🐖. És akkor finom voltam xd.
De pl nő nél is van bukó tétel pl gyerek előző kapcsolatból.
Igazából mind a két nemnek macerás mert magasan van a léc.
Én férfiként azt gondolom, hogy a nőknek kicsit jobban lejt a pálya. Mert ők a sok jelentkezőből tudnak vállogatni ahogyan itt volvasom és én is tapasztalom férfiként ha vállogatni kezdtek nincsenek esélyem. Persze pl én egy kis 🐖 vagyok ami tudom hogy taszító. Xd ez van.
Nőként ez valóban hatalmas kérdés számomra
Vagy tudnak vonzodni ocsmány ferfiakhoz vagy képesek együtt lenni vonzalom nélkül
Egyiket sem fogom megérteni sosem
Inkább a halál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!