Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha továbbra is a nőkön fog múlni párválasztás akkor rövid uton kihal az magyarság?
53
Bármelyik multinál SSC.ben pl. Diplomám sincs, mégis netto 800 körül keresek! Viszont 2 nyelven beszélek targyalókepes szinten, és egyen kommunikációs szinten. (Az angol mellett persze, de az ugye alap)
29
És netto 400 ezer ft.ra hogyan akarsz gyereket????
"Akad egy pár normális ember nemtől függetlenül, de már lassan kivételek, mert nagyobb mennyiségben lesznek az abnormálisak."
Nem baj., Majd az MI megoldja, és allattvalói lesznek az ostoba emberek (pár kivétellel, akik irányítják az egészet)
"Tudod, a netto 700, nem valami hatalmas fizetés."
Te nagyon el vagy tévedve
"És netto 400 ezer ft.ra hogyan akarsz gyereket????"
Ha nő is keres mondjuk nettó 250-300ezer forintot akkor simán.
A bátyám és felesége nettó 670et keres együttvéve és van 2 gyerekük. Én soha nem láttam h bárminen is hiányt szenvednének a gyerekek.
Miért?
Nem értem miért automatikusan incel akinek csajozási gondjai vannak.
Én most a kérdést leszámítva sehol se hisztiztem vagy kezdtem el elhordani mindennek a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!