Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az új divat a nők között férfiak megszégyenítésével?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre több nő szajkózza ezeket a megszégyenítő dumákat, amiben kétségbe vonják a partnerük férfivoltát.
Ha a férfi nem ugrik a nő első szavára: "éretlen kisfiú".
Ha a férfi nem virít lovettát, saját belvárosi kéglit meg BMW-t: "nem férfi, fujj".
Ha a férfi nem vezető beosztású góré: "az ilyenre nem tudok férfiként tekinteni".
Ha bármilyen vita van a férfi meg a nő között: "toxikus, nárci, pfujj, az ilyen nem férfi!"
Mitől harapózott el ez a mentalitás?
jan. 30. 15:34
1/11 anonim válasza:
Te ilyeneket hol hallasz? Tiktokon meg instán? Vagy honnan a bánatból szeditek ezeket?
N
2/11 anonim válasza:
Én ilyeneket nem hallok normális élő beszélgetésekben. Gondolom ezt innen a gyakoriról szedted.
3/11 anonim válasza:
Még mindig nincs olyan, hogy "a nők".
4/11 anonim válasza:
Én ilyesmit még egyetlen egy nőtől nem hallottam vagy olvastam volna soha.
Tudod hol láttam egyedül hasonló dumákat?
Itt az oldalon amikor nyekergett valaki, hogy juj milyen gonosz már minden nő.
5/11 anonim válasza:
4 és azt is férfiak írjak nem nők amit a kérdező állít...
6/11 anonim válasza:
nincsenek barátaid, vagy hobbijaid, mi?
7/11 anonim válasza:
Szerintem menj ki a való világba, mert ilyennel én nem találkoztam eddig.
8/11 anonim válasza:
Tudod, a gyakori nem az élet. Amit itt olvasol, nem a NŐK véleménye általában, csak anonim kommentelők írkálnak. Próbálj hús-vér emberekkel ismerkedni.
9/11 anonim válasza:
Egy nő ismerősömtől nem hallottam ilyen nőként sem. Ez valószínű csak a fejedben létezik, vagy csak a hisztis plasztika pichák közt keresgélsz kizárólag
10/11 anonim válasza:
A szokásos szánalmas hisztincelkedés, nincs újdonság. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!