Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal pasi az manapság divat lett? Amikor én voltak fiatalabb "kis taknyos" voltam, senki nem tekintett rám férfiként, manapság meg divat?
He? Mármint mennyire fiatal?
Én 28 vagyok és a barátom 26, két éve vagyunk együtt, tehát 26 évesen összejöttem egy 24 évessel. Mondok jobbat, 20 évesen összejöttem egy 17 évessel. Ja, nekem jó ha fiatalabb, jobban tele van élettel és ragaszkodóbb. De ismerek olyan nőt is, akinek kizáró ok, ha egy fél nappal is fiatalabb nála, mert akkor nem tud rá férfiként tekinteni, sőt, akkor sem, ha csak 2 évvel idősebb mondjuk. Ez gáz amúgy, erős apakomplexus, ha minél idősebbet akarsz és a fiatalabb semmiképpen nem felelne meg.
A nők is ugyanúgy nézik a (férfi)szépséget, fiatalságot bizonyos szintig. A fiatalság és a szépség sokszor ugyanúgy kézen fogva járnak a nők szemében is, mint a férfiakéban is. Kapcsolatra lehet más milyet keresnek (vagy tudnak találni), de szexuálisan és valódi tetszés szintjén ugyanúgy a szép férfiak jönnek be a nőknek. Az idősebb, korukbeli férfiak között kevesebb van. Egyrészt a férfiak szépsége is múlik idővel a korral, másrészt aki férfi még mondjuk 40 évesen is tényleg szép, jóképű, jól néz ki, abból csillagászatian kevés van, sokszor foglalt is, valószínűleg nem is hülye és tudja milyen lehetőségei vannak. Szóval gond nélkül megy sok nő a fiatalabb férfiakra.
Amikor te még fiatalabb voltál, akkor egyrészt kevesebb lehetőség is volt ismerkedni (nem volt online ismerkedés, ahol már viszonylag könnyű találkoznia egy idősebbnek egy fiatallal, ha mindketten a másikra vágynak), másrészt a nők is kevésbé tudták megélni az ilyen vágyaikat.
Nem tudom hogy régen más lett volna e, de pl én 21 évesen együtt voltam 1 évig egy 29 éves nővel és az volt kb a legjobb kapcsolatom
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!