Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal pasi az manapság divat lett? Amikor én voltak fiatalabb "kis taknyos" voltam, senki nem tekintett rám férfiként, manapság meg divat?
Mert kikkel kellene lennünk? Vén phaszokkal? :D
32 vagyok, a párom 29, 10 éve együtt vagyunk.
Amikor összejöttünk, ő akkor ment egyetemre, én pedig másodéves voltam (később kezdtem az egyetemet, nem érettségi után rögtön), szóval azonos életszakaszban voltunk. Külön városban tanultunk, tehát vagy a koliszobában nyomorogtunk, vagy ő jött hozzánk. Vonatjegyre ment el egy csomó pénze, volt, hogy csak üres kenyérre telt neki, és nagy dolog volt, hogy le tudtunk menni nyáron pár napra a Balatonra. Nem zavart egyáltalán.
Azóta mindketten lediplomáztunk és átlag felett keresünk, mindenre telik, amire csak akarjuk. A párom pedig a kapcsolatunk elején valóban egy "kis taknyos" volt, de nekem pont az volt akkor a megfelelő, mivel én is azon a szinten voltam. Azóta viszont egy kiemelkedően vonzó férfi. Örülök, hogy nem egy 40-es (vagy neadjisten idősebb) férfi van mellettem.
Nem tudom, én nem ilyen közegben mozgok. Ha saját magamból indulok ki 35 éves nőként, én nem szeretnék semmit sem kezdeni egy huszonéves pasival. Nyilván észreveszem ha valaki jóképű, de itt meg is áll a történet akkor is, ha a másik fél szeretne valamit. Kb fél éve udvarolgatott egy 28 éves pasi, hiába nem nagy korkülönbség és hiába nézek ki (állítólag) én is jóval fiatalabbnak, a kora miatt nem tudtam komolyan venni.
Az öcsém is 30 elmúlt, egyszerűen nem tudnék mit kezdeni egy nálam fiatalabb férfivel. Szóval és 35-től felfelé (max 45) nézelődöm ha egyáltalán nézelődöm. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!