Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal pasi az manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal pasi az manapság divat lett? Amikor én voltak fiatalabb "kis taknyos" voltam, senki nem tekintett rám férfiként, manapság meg divat?

Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 10:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Mert kikkel kellene lennünk? Vén phaszokkal? :D

32 vagyok, a párom 29, 10 éve együtt vagyunk.

Amikor összejöttünk, ő akkor ment egyetemre, én pedig másodéves voltam (később kezdtem az egyetemet, nem érettségi után rögtön), szóval azonos életszakaszban voltunk. Külön városban tanultunk, tehát vagy a koliszobában nyomorogtunk, vagy ő jött hozzánk. Vonatjegyre ment el egy csomó pénze, volt, hogy csak üres kenyérre telt neki, és nagy dolog volt, hogy le tudtunk menni nyáron pár napra a Balatonra. Nem zavart egyáltalán.

Azóta mindketten lediplomáztunk és átlag felett keresünk, mindenre telik, amire csak akarjuk. A párom pedig a kapcsolatunk elején valóban egy "kis taknyos" volt, de nekem pont az volt akkor a megfelelő, mivel én is azon a szinten voltam. Azóta viszont egy kiemelkedően vonzó férfi. Örülök, hogy nem egy 40-es (vagy neadjisten idősebb) férfi van mellettem.

2023. okt. 11. 12:31
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
De az ilyen 11. féle példák nem jók, mert az a 2-4-5 év semmi.
2023. okt. 11. 12:35
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
12 Egyáltalán nem semmi 2-4-5 év úgy hogy a nő idősebb :D És nem is normális. Hamarosan vége is lesz mert pont abba a korba értek (30as évek) amikor már tarthatatlan és nevetséges.
2023. okt. 11. 12:40
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
13. 35 éves koromig nem volt velem egykorú, pláne nálam fiatalabb csajom. Minden barátnőm 10-20 évvel idősebb volt. 1 fő dolog miatt lett végük, hogy csóró voltam diákként. :(
2023. okt. 11. 12:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
13# aha, persze. Miután elmúltam 40, kb 50-nel szorozhatom be a 20-as éveimhez képest a velem ismerkedni/kapcsolatot kialakítani akarók számát, ebben a szexpartert hajkurászók nincsenek benne, azokat azonnal ignorálom. Nem vagyok gazdag, nem is nézek ki annak, mielött bunkóskodnál.
2023. okt. 11. 16:09
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
15. A TESCO saját márkás, olcsó párizsiját is tömegek veszik. Akkor az jobb, mint a spanyol sonka, ami makkon nevelt, félvadon tartott sertésekből készül?
2023. okt. 11. 16:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig is a nálam fiatalabb férfiak jöttek be. Ez aztán oda fejlődött, hogy 50 körüli nőként a nálam 10-15 évvel fiatalabbak. :) Nincs ezzel sztem semmi baj. Mindenkinek más az ízlése.
2023. okt. 11. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:
45%
16# tök nem mindegy mucika, hogy azért veszi, mert nem jut más, vagy mert pont azt szereti. De, ha az analógiádnál maradunk nyomikám, ahol szerinted a kor olyan releváns, egy egészséges szexualitású pasi inkább az 50 + Salma Hayekre fog gerjedni, nem pedig a 90 kilós bajszos, ikszlábú Vivienre, csak azért, mert az fiatalabb. Nekem nincsenek ilyen téren - sem - gondjaim, neked meg marad a zsebhoki. Mikor láttál legutóbb nőt anyádon kívůl?
2023. okt. 11. 16:44
 19/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, én nem ilyen közegben mozgok. Ha saját magamból indulok ki 35 éves nőként, én nem szeretnék semmit sem kezdeni egy huszonéves pasival. Nyilván észreveszem ha valaki jóképű, de itt meg is áll a történet akkor is, ha a másik fél szeretne valamit. Kb fél éve udvarolgatott egy 28 éves pasi, hiába nem nagy korkülönbség és hiába nézek ki (állítólag) én is jóval fiatalabbnak, a kora miatt nem tudtam komolyan venni.

Az öcsém is 30 elmúlt, egyszerűen nem tudnék mit kezdeni egy nálam fiatalabb férfivel. Szóval és 35-től felfelé (max 45) nézelődöm ha egyáltalán nézelődöm. :D

2023. okt. 11. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!