Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lerázós szöveg volt a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lerázós szöveg volt a férfi részéről, ugye?

Figyelt kérdés

Már egy ideje beszélgetek egy férfivel, akivel a szexen kívül, minden más volt. Tudtomra adta, hogy kedvel, jól érzi magát velem. (4x találkozunk személyesen, abból egyszer együtt is aludtunk)

Ma délelőtt találkoztunk volna, amit az utolsó pillanatban mondott le, mondván, hogy nagyon sajnálja a dolgot.

Most pedig rám írt, hogy mi a helyzet velem. Ő pedig mondta, hogy meg van fázva és ilyenkor nem kommunikatív. El is köszöntem tőle, hogy megyek aludni.

Szerintem egyértelmű, hogy leráz vagy talomba akar tartani. Megnéztem és fent van facebookon is.

Ti mit gondoltok? (Bőven felnőttek vagyunk már, nem tinik)

2024. jan. 29. 21:59
A kérdező szavazást indított:
Egyértelmű lerázás
Nem feltétlenül az
26 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Otthon, betegen nézelődik a fb-on. Egyáltalán nem biztos, hogy beszélget.

Veled úgy akar beszélgetni, hogy tudjon tád figyelni, nem csak odavetni valamit, közben pl. elaludni.

Nem ártana nèmi empátia, s megtakaríthatnád a hisztiket.

Nőj fel.

2024. jan. 29. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem fél megdugni. Talán kicsi a farka.
2024. jan. 29. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Lerázni olyan egyszerű... Egy tiltás. A talonban tartás már nehezebb, de igazából nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy az a célja. Azért betegen nekem se esne jól beszélgetni bőven. Adj neki olyan 3-4 napot és ha akkor se hív, ír akkor tiltsd le te.
2024. jan. 29. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Az nem erült fel benned, hogy esetleg tényleg nagyon szrul van?
2024. jan. 29. 22:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy nincs rosszul, csak kicsit folyik az orra.
2024. jan. 29. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Attól hogy beteg vagy még használhatod az Fb-t nem? A furcsa inkább az, hogy együtt aludtatok és nem akart megdugni... na kérem, ha 4 randi után együttalvásnál valaki nem akar dugni ott bizony tényleg van valami bibi... Inkább ez a nem normális jelenség.
2024. jan. 30. 00:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne magadból indulj ki, az ilyesmi csak nőktől lerázás. Egy férfi az esetek 99%-ában azt mondja, amit gondol.
2024. jan. 30. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!