Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lehet előbb utóbb kerülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet előbb utóbb kerülni a friendzónából, hogy a lelkemet megszeretik, ugyanis van 8 lány akinél friendzónában vagyok, mert sajnos más módon nem tudok a nőkhöz közel kerülni, a magasságom (161 cm) és a kopaszságom miatt?

Figyelt kérdés
2024. jan. 29. 14:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az önbizalmat nem lehet megoldani? Miért nem?
2024. jan. 29. 15:07
 12/22 anonim ***** válasza:

11.

Mert hogyan is? Felvesz egy szerepet, eljátssza, hogy van neki? Bukta. Nagy-nagy bukta, ezt nem lehet megjátszani. Vagy van, vagy nincs. Ha alapból nincs, nem is lesz.

Vagy ha mégis, akkor pontosan hogyan is? Tényleg érdekelne.

2024. jan. 29. 15:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Pl. amihez értesz, ami jó érzésekkel tölt el adhat önbizalmat neked, legyen az rajzolás, jó munka eredménye, nyelvtanulás. Vannak barátai, ők is kellett, hogy adjanak neki, általuk is lehet másokkal ismerkedni. De azt el kéne felejteni, vagy legalább figyelmen kívül hagyni, hogy azért nincs senkije,mert alacsony és kopasz. Mert nem azért nincs.
2024. jan. 29. 15:22
 14/22 anonim ***** válasza:
Hogy akarsz kikerülni a barátzónából, ha 8 ilyen barátzónád van? Nekem az a legelső érv a barátzónára, hogy az illetőnek más tetszik "foglalt a szíve". Innentől nyugodt vagyok a barátságot illetően és nem aggódom azon, hogy mást akarna a másik.
2024. jan. 29. 15:23
 15/22 anonim ***** válasza:

13.

Mondjuk, ha ronda, akkor azért nincs. A rondaság az "adu ász" ilyen téren, nem üthető semmivel.

Egy csomó díjam van nekem is, de szebb lettem bármelyiktől is? Nem. Pedig én magas vagyok és a hajam is sűrű, de ez nem jelent semmit. Szépnek kell lenni. A kopasz meg az alacsony is lehet szép, de a ronda nem.

2024. jan. 29. 15:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Jó, tegyük fel ő (is) ronda. De attól, hogy ő nem tetszik 100 nőnek attól megtetszhet 10-nek, vagy 2-nek.
2024. jan. 29. 15:37
 17/22 A kérdező kommentje:
16. Igen ebben reménykedem én is de valóban ronda vagyok
2024. jan. 29. 15:44
 18/22 anonim ***** válasza:

16.

Nem fog. Ezt így előre lehet borítékolni.

2024. jan. 29. 15:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor ha nem fog akkor miért reménykedik a 8 havernőben?
2024. jan. 29. 15:48
 20/22 anonim ***** válasza:

19.

Mert hülye.

2024. jan. 29. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!