Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lehet előbb utóbb kerülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet előbb utóbb kerülni a friendzónából, hogy a lelkemet megszeretik, ugyanis van 8 lány akinél friendzónában vagyok, mert sajnos más módon nem tudok a nőkhöz közel kerülni, a magasságom (161 cm) és a kopaszságom miatt?

Figyelt kérdés
2024. jan. 29. 14:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom haver. Én 2 lánynál évekig voltam ott. Aztán letíltottak a semmiért. Sose kerültem ki a barátzónából.
2024. jan. 29. 14:12
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Te nem azért nem kellesz, mint társ, mert alacsony és kopasz vagy hanem azért, mert azt hiszed, hogy a külsőd miatt nem kellesz. El vagy tájolódva. Millió alacsony, kövér, vagy kopasz, őszhajú férfinak van párja.
2024. jan. 29. 14:13
 3/22 A kérdező kommentje:
1. Ez nagyon elszomorít....
2024. jan. 29. 14:13
 4/22 anonim ***** válasza:
93%

"a lelkemet megszeretik"

HAHAHAHA :D Ekkora önámítást, ember... erre örökké várhatsz. A külső nem számít, kivéve ha valaki ronda. HAHA.

2024. jan. 29. 14:20
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, felejtsd el. Annyi lány van még, ne egy ilyen után fussál már, mert nem kellessz neki, és soha nem is fogsz. Egy figyelemforrás vagy és az is maradsz.
2024. jan. 29. 14:24
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
kérdem én tőled, hogy van a karok és lábak nélküli ember elég hires motivációs szöveget nyom le, na őnála hol volt a magassága és a külsője iránti itélet? gyönyörű felesége, tényleg, és nem tudom most már 3-4 gyereke van talán...nos akkor hol itt a külsőségek és az egyéb itéletek önmagunkról? khm, csak úgy kérdezem?
2024. jan. 29. 14:25
 7/22 anonim ***** válasza:
16%

6.

Egy ilyen gagyi reklámfogásnak ennyire bedőlni... Persze elég nagy stáb dolgozik rajta, hogy mindenki bevegye ezt a "jajj, szegény rokkant embernek mekkora lehetőségei vannak" dumát, de amúgy a legtöbb roki sem munka, sem életvitel, sem kapcsolatok szintjén nem áll úgy, mint az a reklám-ember akit annyira tolnak egy ideje minden lehetséges online felületen, a mögöttes ok érthető, sokszor még pozitív is, de nem valós.

2024. jan. 29. 14:27
 8/22 anonim ***** válasza:

Én ismerek nyúlszájú/farkas vagy milyen torkú nőt és családja van. Ne már,hogy nem lehet handycap mellett társa valakinek.

A kérdezőnek az az egyetlen baja, hogy önbizalomhiányos, semmi más.

2024. jan. 29. 14:29
 9/22 anonim ***** válasza:
96%

Azok akik az ilyen barátzónázással jönnek, szerintem inkább ne várják hogy a lelkükbe szeressenek bele.

Legyél őszinte a szándékaiddal kapcsolatban.

2024. jan. 29. 14:40
 10/22 anonim ***** válasza:
54%

8.

Ami amúgy nem egy olyan dolog, amit meg lehetne oldani. Az egyetlen dolog, amit nem lehet megoldani. Sehogy, semmilyen módszerrel.

2024. jan. 29. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!