Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet előbb utóbb kerülni a friendzónából, hogy a lelkemet megszeretik, ugyanis van 8 lány akinél friendzónában vagyok, mert sajnos más módon nem tudok a nőkhöz közel kerülni, a magasságom (161 cm) és a kopaszságom miatt?
"a lelkemet megszeretik"
HAHAHAHA :D Ekkora önámítást, ember... erre örökké várhatsz. A külső nem számít, kivéve ha valaki ronda. HAHA.
6.
Egy ilyen gagyi reklámfogásnak ennyire bedőlni... Persze elég nagy stáb dolgozik rajta, hogy mindenki bevegye ezt a "jajj, szegény rokkant embernek mekkora lehetőségei vannak" dumát, de amúgy a legtöbb roki sem munka, sem életvitel, sem kapcsolatok szintjén nem áll úgy, mint az a reklám-ember akit annyira tolnak egy ideje minden lehetséges online felületen, a mögöttes ok érthető, sokszor még pozitív is, de nem valós.
Én ismerek nyúlszájú/farkas vagy milyen torkú nőt és családja van. Ne már,hogy nem lehet handycap mellett társa valakinek.
A kérdezőnek az az egyetlen baja, hogy önbizalomhiányos, semmi más.
Azok akik az ilyen barátzónázással jönnek, szerintem inkább ne várják hogy a lelkükbe szeressenek bele.
Legyél őszinte a szándékaiddal kapcsolatban.
8.
Ami amúgy nem egy olyan dolog, amit meg lehetne oldani. Az egyetlen dolog, amit nem lehet megoldani. Sehogy, semmilyen módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!