Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a vonzalmat irányítani tehát lehet a saját kategóriádban keresgélni?
Lehet irányítani, mert ha olyan emberekkel ápolsz kapcsolatot akik egy ligában játszanak veled, akkor előbb utóbb közülük fog valaki megtetszeni.
A párválasztás tudatos kéne legyen, mert hacsak nem vagy valami extra szépség, sikeres valaki akkor a legszebb, legvonzóbb emberek max a saját kis egojuk fényezésére fognak tartani.
Szerintem nem lehet, de tény, hogy idővel változhat, hogy mit tartasz vonzónak. De ez spontán történik és nem egyik pillanatról a másikra. Itt inkább olyasmire gondolok, hogy valakinek pl. kezdetben a vékony, de csöcsös lányok az esetei, viszont idővel az izmosabb, kerek popsis lányok is elkezdenek neki tetszeni.
De olyan a világon nincs, hogy valaki erőszakkal ráveszi magát arra, hogy mostantól pl. a kerekfejű tokás disznókra kezd gerjedni és onnantól az lesz a zsánere. Kb. mintha egy full meleget próbálnának heteroszexuálissá "átnevelni", de úgy, hogy élvezze is...
Nem lehet. Azok adják ezt a "remek" tanácsot, akik sosem küzdöttek ilyen problémával, különben tudnák.
Tökéletesen látom és belátom, hogy mi az én szintem. Attól még nem fogom kívánni. Nem fogom akarni megérinteni, csókolózni vele, szexelni. Semmire nem fogok vágyni vele.
Amúgy én már többször is gondolkodtam azon, hogy mi az evolúciós előnye annak, hogy az emberek többsége a (korban hozzáillő) másik nem 80%-át nem tartja kifejezetten vonzónak (és itt most csak a külsőről beszélek, a társadalmi elvárásokról nem), míg pl. egy kankutya rámegy bármelyik tüzelő szukára, utóbbi pedig hagyja magát. Tudom, hogy ez meredek példa, és nem is azt mondom, hogy ez legyen.
De miatt van az, hogy az emberek belső elvárásai és a külvilág lehetőségei sokszor köszönő viszonyban sincsenek egymással?
Vagy ez mégis a modern kor vívmánya, mert a média és online világ annyira eltolta a közízlést, hogy a szép lett az "átlag", valódi átlag pedig már a ronda?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!