Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy csak addig érdekes egy nő amíg nincs meg?
Figyelt kérdés
A 39 éves vagyok és eddig egy barátnőm volt az is elhagyott, mert nem törődtem vele, mivel nem vagyok helyes ezért azt mondják hogy örüljek mint majom a farkának hogy összejött egy nő, örülök is de mikor már megvan, pedig tetszik számomra vonzó nő utána úgy unalmassá válik, valahogy nem érdekel és vágyok a következőre, ezért tovább ismerkedem sokszor a nő háta mögött ami nem szép tudom....jan. 27. 12:30
1/10 anonim válasza:
Szerintem elkötelezettségre képtelen vagy, ami kialakulhatott trauma miatt családi minta mentén, akár lehet aromantikus vagy.
2/10 anonim válasza:
Szerintem te szimplán olyan nők felé nyitsz akik eleve nyitnak feléd. De neked nem biztos hogy amúgy tetszenének meg akarnál tőlük valamit.
3/10 anonim válasza:
Sok nönek kapcsolatban már nincs tartása nem lehet azt érezni hogy tenni kell érte kukonben elhagy. (Ezt olyan nök tudják megcsinálni, akik nem szerelmesek a pasik csak nincs ló alapon van)
Sok pasinak sajnos kell az, hogy a nő utan akkor is kaparjon, ha az mellette van.
Ezt en ugy utálom is, mikor a saját pasimat kell csábítanom, flörtölni vele r.banckodni húzni az agyát, majomkodni miniszoknyában, különben elhagy.
Szépen lassan ki is szoktam ábrándulni es leülök kinyúlt melegitőben inkább netezni es hagyjon békén. Mert forditva engem a másik nem tölt nem csábít forditva semmit nem kapok általában. Egy idő mulva lesz.rom.
4/10 anonim válasza:
*akik nem szerelmesek a pasiba azokon simán lehet érezni ha nem teszed oda magad akkor lép, tehat nem a tiéd ha melletted van se kaptad meg
5/10 anonim válasza:
Ahogy mondják, az elköteleződés, komolyság hiányzik.
Egy megfelelő partnernél ez nem lenne kérdés.
6/10 anonim válasza:
Mert zéró jóindulat, tisztelet, kötődési képesség és szeretet van benned, azért.
8/10 anonim válasza:
Mert azt hiszik magukrol nem kellenek senkinek es aki mégis velük van az biztos csak azért mert neki se jutna senki mert nem kell senkinem.
9/10 anonim válasza:
Annak értéketlen a saját párja aki önmagát értékeli le.
10/10 anonim válasza:
A "kötődés", "elköteleződés" itt nem függőséget jelent, nem megkötést, hanem összekötést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!