Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gyakorikerdeses nők akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakorikerdeses nők akik a társkeresési problémák alatt kommentelnek valóban nők?

Figyelt kérdés
Elég magas náluk az elvárás, normál életben viszont nem ezt veszem észre.
jan. 25. 11:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Szerinted a többség úgy gondolja, hogy a "sok év" megfelelő indok bennemaradni egy szar kapcsolatban? Ez igen szomorú lenne."

Semennyi év nem indok benne maradni egy szar kapcsolatban, sőt minél előtt menekül belőlük az ember, annál jobb.

De nem szar kapcsolatokról van szó, hanem olyanokról, amik működnek, ahol szeretitek egymást és ragaszkodtok egymáshoz, ahol életed társának tekinted (bíztam benne, hogy másnál is ilyesmit jelent az, hogy "sok év összeköt").

Egyébként még a szar kapcsolatoknak sem egy-egy apróság miatt szokás véget vetni, hanem vagy egy-egy súlyos dolog miatt, vagy apróságok tömkelege miatt.

jan. 25. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem, nálam a sok év összeköt az azt jelenti, hogy csak az idő köt össze.

Ezt én legalábbis eddig csak akkor hallottam, ha az illető szenvedő arccal elmondta, milyen szar a kapcsolata, és ezt odabiggyentette a végére indokként a maradásra.

"Tudom, hogy megcsalt/csúnyán beszél velem/bunkó, de dobjak el 6 évet?"

jan. 25. 14:48
 13/21 anonim ***** válasza:
#12 Akkor egyszerűen félreértettük egymást.
jan. 25. 14:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Nálam normál életben is sok az elvárás. Pont nem ezért netem ismerkedek mert szinte lehetetlen hogy egy megfelelő férfi találjon meg. Élőben sose okozott gondot a pártalálás.
jan. 25. 15:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Én garantáltan az vagyok és minden nap kommentelek
jan. 25. 15:40
 16/21 anonim ***** válasza:
6 Amúgy igazad van csak abban nem hogy mindenki aki sokat ír annak baja van. Mert pl munka közben is jó néha benézni lelazítás miatt. Meg az hogy sokan face csoportokba politikai fórumokba celebek oldalaira más fórumokba stb írogatnak fél napokat, van aki meg csak ide néha benéz 5 percekre. De mondjuk betegség alatt sok időt is el lehet itt tölteni mikor csak várni kell hogy lemenjen a lázad pl, és egyedül vagy otthon mert gyógyulsz.
jan. 25. 16:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Kevés %-uk a valódi nő.
jan. 25. 17:58
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi, a kommentelők nők vagyunk, kivéve a 3-3 és fél pipa alattiak akik felismerhetően incel baromságokat tolnak.

Viszont a kérdező "nők" tuti hogy 90%-ban nem nők. Az összes olyan kérdés szánalmasan ostoba, pasi vágyálom (lábtörlőként viselkedő nő).

jan. 25. 18:36
 19/21 anonim ***** válasza:
18 ezt nem hiszem el hogy azt gondolod egy ember van egy bizonyos pipa számmal, mikor legalább 5-20 nagyjából felismerhetően más ember, de még ha fel se ismerni őket akkor is tök téves így összemosni a válaszolókat.
jan. 25. 18:52
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 nem értelek. Többesszámot írtam. Sok ilyen van, nem egy. Aki 4 pipa alatt van és olyanokat prüntyög hogy igényes nő vagyok, 700 nettó csak rajtengedély az fixen nem nő.
jan. 25. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!