Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorikerdeses nők akik a társkeresési problémák alatt kommentelnek valóban nők?
"Szerinted a többség úgy gondolja, hogy a "sok év" megfelelő indok bennemaradni egy szar kapcsolatban? Ez igen szomorú lenne."
Semennyi év nem indok benne maradni egy szar kapcsolatban, sőt minél előtt menekül belőlük az ember, annál jobb.
De nem szar kapcsolatokról van szó, hanem olyanokról, amik működnek, ahol szeretitek egymást és ragaszkodtok egymáshoz, ahol életed társának tekinted (bíztam benne, hogy másnál is ilyesmit jelent az, hogy "sok év összeköt").
Egyébként még a szar kapcsolatoknak sem egy-egy apróság miatt szokás véget vetni, hanem vagy egy-egy súlyos dolog miatt, vagy apróságok tömkelege miatt.
Nem, nálam a sok év összeköt az azt jelenti, hogy csak az idő köt össze.
Ezt én legalábbis eddig csak akkor hallottam, ha az illető szenvedő arccal elmondta, milyen szar a kapcsolata, és ezt odabiggyentette a végére indokként a maradásra.
"Tudom, hogy megcsalt/csúnyán beszél velem/bunkó, de dobjak el 6 évet?"
Mi, a kommentelők nők vagyunk, kivéve a 3-3 és fél pipa alattiak akik felismerhetően incel baromságokat tolnak.
Viszont a kérdező "nők" tuti hogy 90%-ban nem nők. Az összes olyan kérdés szánalmasan ostoba, pasi vágyálom (lábtörlőként viselkedő nő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!