Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a "lassú víz partot moss" effektus ès valóban működik?
Nem ezt jelenti. Vissza az általánosba.
Szerintem egyébként rossz stratégia, mert a szikra és érdeklődés hamar ki tud hunyni, pláne ha valaki aktivan ismerkedik. 1-2 héten belül randi, majd 1-2 héten belül összejövés (ha ez a cél), és onnantól kozos tortenet. Nincs ertelme elhuzni.
Én nőként írok.
Ez azt jelenti (esetemben legalábbis), hogy van egy férfi, akivel kezdetben nincs meg a vonzalom, ha futólag látnám például az utcán, azt gondolnám, hogy ilyen pasival soha nem jönnék össze.
Ellenben, ha sok időt töltötök együtt, beszélgettek, megismeritek egymást, idővel kialakulhat a vonzalom (nyilván nem törvényszerű, de létezik ilyen).
Nekem nem egy párom volt, akit mikor megismertem és mondták volna, hogy össze fogunk jönni, körberöhögöm az illetőt. Aztán szép lassan megismertem, időt töltöttünk egymással és mégis beleszerettem. Szerintem az ilyen esetekre vonatkozik ez a kifejezés.
Hogyhogy nincs? Párkeresés esetén a mondas nem is bőven érvényes.
Aki türelmes, vagy lassan halad arra inkább ez a közmondás illik:
"A türelem rózsát terem!"
"A csendes víz partot mos" kifejezést rafinált, kétszínű emberekre emberekre vonatkozik.
Amiről itt írtak, hogy idővel kezdtek el érezni valamit, vagy lassabban haladtak egyáltalán nem egyenlő a közmondással.
Nézzetek már utána ha nem tudjátok mi a jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!