Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gyakorikerdeses nők akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakorikerdeses nők akik a társkeresési problémák alatt kommentelnek valóban nők?

Figyelt kérdés
Elég magas náluk az elvárás, normál életben viszont nem ezt veszem észre.
jan. 25. 11:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Változó. De vannak valóban nők is.
jan. 25. 11:23
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
Kb az ilyen válaszok 90% a incel férfiak írásai.
jan. 25. 11:29
 3/21 anonim ***** válasza:
6%

De rohadt unalmas már ,hogy minden kérdés alatt van egy fogyatékos akinek kényszeresen le kell írnia az incel szót! Szerintem a világon sehol máshol nem használják már ezt a szót.

Én még életemben nem találkoztam összesen annyi beteg nővel mint itt ezen az oldalon az elmúlt 2-3 évben. Hagyjuk már az ilyen süket dumákat, hogy az ilyenek 90%-át férfiak írják ki.

jan. 25. 11:38
 4/21 anonim ***** válasza:
63%
Nem, pasik írják a válaszok elég nagy részét hogy hergeljenek a nők ellen.
jan. 25. 12:11
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ a válasz tartalmatól.
jan. 25. 12:19
 6/21 anonim ***** válasza:
94%

Attól függ, melyik válaszokról beszélünk.

Amik az incel kliséket puffogtatják, például hogy "szóba se állok senkivel kabrió és havi másfél millió alatt", ott nyilván incel adja ki magát nőnek.

Egyébként viszont szerintem mindenkinek nagyobb a szája az anonim fórumokon. Sokan túloznak: nem olyannak állítják be magukat, amilyenek valójában, hanem amilyennek szeretnék magukat látni álmaikban.

Itt leginkább olyasmi a válaszokra gondolok, amikor női hozzászólók egészen piszlicsáré párkapcsolati problémákra is rávágják, hogy "egyből kukáznám a pasit, aki ilyet csinál, azzal nem egymást keressük". Miközben a valóságban ők is örülnek, ha sikerül olyan párt találni, akivel a lényeges dolgokban passzolnak. Arról nem is beszélve, hogy ha ott van mögöttetek sok-sok év ami összeköt, akkor meg főleg nem dobod ki a párodat egyik pillanatról a másikra. És akkor ott van az az egyáltalán nem ritka emberfajta, aki a saját pártalálási kudarcait erőltetett válogatóssággal próbálja elfedni.

Úgy eleve, akár férfi, akár nő, mindig gyanakodj a neten naphosszat kommenteket írogató emberekre. Elég gyakran kisül, hogy így vagy úgy, de nincsenek kibékülve az életükkel vagy saját magukkal.

jan. 25. 13:34
 7/21 anonim ***** válasza:

Mindenki csak magáról tudja biztosan, hogy mi, szóval ezt lehetetlen megmondani.

De itt beszélgetünk, a "normál életben" nem. Lehet az, aki mondta az akármit, ott áll melletted a buszon, de mivel nem beszélgettek, te úgy veszed, hogy nem létezik.

jan. 25. 13:35
 8/21 anonim ***** válasza:
72%

"Arról nem is beszélve, hogy ha ott van mögöttetek sok-sok év ami összeköt, akkor meg főleg nem dobod ki a párodat egyik pillanatról a másikra."

Szerinted a többség úgy gondolja, hogy a "sok év" megfelelő indok bennemaradni egy szar kapcsolatban? Ez igen szomorú lenne.

jan. 25. 13:36
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg főleg férfiak. Pl amikor írta valaki, hogy ő fel év után feküdt le a pasijával és csak a csúnya nők szexelnek előbb :D De pl én írtam már itt, hogy étterembe vittek első randira és akkor is meggyanúsítottak, hogy csak kamu incel vagyok, mert a férfiak nem költenek vagyonokat első randin senkire. Mintha csak luxus éttermek léteznének :D
jan. 25. 14:10
 10/21 anonim ***** válasza:
9, én azt szoktam leírni, hogy első randin szeretem a sajátomat fizetni, és már vádoltak meg incelséggel emiatt.
jan. 25. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!