Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges, hogy egy nő sem értékeli a férfi kitartását, türelmét?

Figyelt kérdés
Vagy ez soha nem is számított?
2024. jan. 22. 20:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Akkor elárulom, a pontos magyarázat a miért kopjak le-re az udvarias. Bár végül is a nők bármit megtehetnek büntetlenül, ezt régóta tudjuk.
2024. jan. 22. 20:59
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Hm, ez most pont úgy hangzott, kérdező, mintha azt akarnád mondani, hogy ha te meg akarsz ismerkedni egy nővel, akkor ő köteles ezt örömmel elfogadni... Hát nem így van, nagyon nem.

Képzeld magad abba a szituba, hogy jön egy 150 kg-s meleg pasi, aki meg akar veled ismerkedni - mennyire udvariasan adnál neki pontos magyarázatot arra, hogy te meg miért nem?

2024. jan. 22. 21:05
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

Képzeld,nem szoktam sem matchelni sem beszélgetni senkivel,aki cseppet sem érdekel,ugyanis nem járok hulladék oldalakra!!!...😀

Másik:bárki visszautasíthat bárkit,nemtől függetlenül,következmények nélkül,miután ha ez bármivel is járna,azt a Btk.büntetné.

Ajánlom egy jó pszichoterapeuta segítségét!😉

2024. jan. 22. 21:06
 14/24 A kérdező kommentje:
Nagyon egyszerű, megmondanám, hogy nem vagyok meleg. Szeretem a párhuzamokat, de ez most nagyon rossz volt. :D
2024. jan. 22. 21:06
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem én írtam, de ez tökéletes párhuzam. Téged pont úgy nem érdekel egy 150 kg-s meleg pasi, ahogy te nem érdekled a nőt, ennyi. Szépen, udvariasan megmondta neked. Nem az ő hibája, hogy a gyenge értelmi képességeid nem engedik meg hogy értelmezd amit írt.

Szerinted meg kéne büntetni azért a nőket, ha nem akarnak ismerkedni veled? 😂😂

2024. jan. 22. 21:12
 16/24 anonim ***** válasza:
89%

"Bár végül is a nők bármit megtehetnek büntetlenül, ezt régóta tudjuk."

Akkor miért vannak a nők is börtönben? :DDD

2024. jan. 22. 21:33
 17/24 anonim ***** válasza:
87%
Az első nő nem tehet róla, hogy nem érted amit írt: hogy lerázott. De írhatta volna csúnyán, akár szépen, vagy csak letilthatod volna szó nélkül téged akkor is zavarna a helyzet. Mert nincs szerencséd társkeresés mentén. De nem is lehet ha nem tudsz a sorok között olvasni se. Miért nem fejleszted inkább magad?
2024. jan. 22. 21:36
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
(*az a nő)
2024. jan. 22. 21:36
 19/24 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy a munkája mellett magára sincs ideje, nem még hogy ismerkedni. Akkor kamu volt az egész? Fejleszteném én magam, de a nők is fejleszthetnék, mert most vagy nektek van igazatok, vagy tényleg igazat mondott és nem ismerkedik.
2024. jan. 22. 21:39
 20/24 anonim ***** válasza:
90%
Valszeg volt is benne igazság, de az 100% hogy nem akar veled ismerkedni. Ezt egyszerűen el kellene fogadni, mert csak magadat hozod egyre gázabb helyzetbe.
2024. jan. 22. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!