Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges, hogy egy nő sem értékeli a férfi kitartását, türelmét?

Figyelt kérdés
Vagy ez soha nem is számított?
2024. jan. 22. 20:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Mivel kapcsolatban kellene értékelni a férfi türelmét, kitartását?
2024. jan. 22. 20:22
 2/24 anonim ***** válasza:
92%

Honnan veszed ezt?

Nekem pl nagyon is imponál ez. Kivéve, mikor a pasi a kitartást, türelmet összekeveri a zaklatással.

2024. jan. 22. 20:23
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

Szoktuk értékelni a pasink türelmét és kitartását.

Azt nem, ha egy zaklatónk nem fogadja el, hogy nekünk is van szavunk (a "NEM")

Vagy mivel kapcsolatban érzed, hogy nem értékel eléggé a párod és miért gondolod, hogy ha a te párod nem értékel, akkor az összes többi nő se tenné?

2024. jan. 22. 20:24
 4/24 anonim ***** válasza:
74%
Amennyiben abszolút hidegen hagy az adott pasas és nem veszi a lapot,már nem ilyen kifejezéseket használnék!Baromi irritáló,ha valaki értetlen...
2024. jan. 22. 20:26
 5/24 A kérdező kommentje:
Azt írta nincs ideje ismerkedni a munkája miatt. Írtam türelmes vagyok. Erre azt írta túlságosan ragaszkodó vagyok, ami neki sok. Ehhez képest 1 hete nem írtam neki, tiszteletben tartva, hogy nincs ideje.
2024. jan. 22. 20:26
 6/24 A kérdező kommentje:
4: akkor ne match-elj és kezdj el beszélgetni vele...
2024. jan. 22. 20:29
 7/24 anonim ***** válasza:
95%

LOL, Tinderen fent volt és mégse volt ideje ismerkedni...Aha.

Ha ilyesmit ír egy nő vedd a lapot és ne írj neki többet hanem tiltsd le, mert lekoptat.

2024. jan. 22. 20:33
 8/24 anonim ***** válasza:
77%

"Azt írta nincs ideje ismerkedni a munkája miatt. Írtam türelmes vagyok"

Nincs ideje ismerkedni a munkája miatt = udvarias lekoptató szöveg.

Persze, hogy nem értékeli, hogy te "türelmesen" csakazértis ismerkedni akarsz vele.

2024. jan. 22. 20:54
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miben udvarias ez. Ez kb. olyan, mint a van apród buszjegyre szöveg, az is udvariasan hazudik pénzért...
2024. jan. 22. 20:55
 10/24 anonim ***** válasza:
77%
Azért udvarias, mert írhatta volna azt is hogy "kopj le a fr@ncba, nem érdekelsz", de finomabban fogalmazott.
2024. jan. 22. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!