Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek sikertelenségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek sikertelenségének legnagyobb oka?

Figyelt kérdés

#Incel teória
2024. jan. 22. 10:23
A kérdező szavazást indított:
1. Alacsony 2 kisfarkú fóbiás 3. Dagadt
1. Tapasztalatlan szűz felnőttként 2. Vesztes személyiségű 3. Félénk 4. Depressziós
1. Nincs magas végzettsége 2. Nem akar nyelvvizsgákat se tanulni 3. Lusta - ambíció hiánya 4. Egyszerűmelós 200-400 ezer fika bérért 5. Se lakása ..
33 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
1. Benyelte az incel eszméket 2. Hangoztatja is azokat 3. Önfejlesztésre, önkritikára nem hajlandó 4. Saját felelősségét tagadva mindenki mást hibáztat a sikertelenségéért.
2024. jan. 22. 10:27
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
1-es kommentre plusz egy szavazat.
2024. jan. 22. 10:34
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Fals eszme követése.
2024. jan. 22. 10:58
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Szegény, átlagos vagy átlag alatti külső, vidéken él, de az elvárása az insta modell és értetlenkedik, hogy olyat nem kap.
2024. jan. 22. 11:18
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Ezek közül egyik sem.

Saját példám:

Szar szociális készségek, soha nem voltam egs dumagép, nehezen ismerkedtem, nem nagyon voltam arra soha képes, hogy csak úgy odamenjek bárkihez is.

Sokan furának, nyominak tarttottak/tartanak.

Nők számára mindig is láthatatlan voltam, egyszerűen keresztül néztek rajtam, egyiken sem láttam, hogy bejönnék neki.

Akiről kiderült, hogy elvileg tetszettem neki, az is jóval utána volt csak és nem láttam, hogy bármi jelét is adta volna ennek.

Legtöbbször pedig akinél észrevettem hogy bejövök neki, érdekelhetném, olyan csaj volt, hogy inkább nem akartam tőle semmit.

Igazából mindig is menekültem a csajozás elől, a nők elől, soha nem voltam nyitott a dologra meg hozzáteszem, hogy nem is igazán találkoztam olyan nővel akiben lett volna olyan dolog ami megfog benne. Pár volt csak akivel el tudtam volna képzelni a dolgot, de közülük is csak párnál "próbálkoztam" (szerintem ők nem is vették próbálkozásnak), de őket meg nem nagyon érdekeltem.

Ennek ellenére lett barátnőm, csak viszonylag későn. Vele volt mindenben először részem (csók, szex, párkapcsolat), igazából ő szedett fel és valamiért nagyon össze akart jönni velem pedig én, főleg az elején nem sok energiát fektettem abba, hogy ismerkedjek vele, nem nagyon akartam tőle semmit. Utána a kapcsolat egyébként egész jó volt, beleszerettem és simán el tudtam képzelni, hogy vele élem le az életem.

Külsőre akkoriban még jól néztem ki, ha kihasználom az adottságaim simán tudam volna csajozni, csak a fos mentális állapotom és csapnivaló társasági skilljeim megakadályozták ezt. Eléggé viszahúzódó, magának való ember voltam, ráadásul inkább kockultam otthon, online a haverokkal, minthogy én nőknél próbálkozzak.

Aztán a szakítás után rohamtempónban romlott a külsőm, elkezdtem brutálisan kopaszodni, és hát mondjuk úgy szarul áll. A maradék önbizalmam is elvesztettem, ráadásul a covid időszakban ismerkedni sem nagyon volt lehetőség.

Utána volt egy év amikor azt éreztem van esélyem és jól is ment (magamhoz képest) a dolog, csak volt egy lány akibe eléggé belszerettem ő pedig csúnyán átvágott. Abban az évben amúgy lett volna pár nő akivel össze tudok jönni, volt egy alkalmi szexkapcsolatom, de nem akartam erőltetni.

Utána nem ismerkedtem többet, nem is próbálkoztam senkinél és felém sem mutatott senki még minimáls érdeklődést sem. Ennek már lassan 3 éve.

2024. jan. 22. 11:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Incel mindset

Ronda külső

Esetlenség

2024. jan. 22. 12:17
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Nincs semmi motivációja, lusta, mindenhol csak kifogásokat keres. Ha látja hol a baj, inkább rinyál mninthogy megoldja. Egy ilyen emberre semmilyen problémakor se lehetne amúgy számítani.
2024. jan. 22. 12:17
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

Leginkább az, amit ezen az oldalon is művelnek sokan. Véletlenül sem magukkal vannak elfoglalva vagy azzal, hogy változtassanak valami olyanon ami szerintük nem felel meg a nők hatalmas elvárásainak, hanem csak a nyavalygás megy. Egy nő számára a legkevésbé vonzó dolog, ha egy férfi nyavalyog. Az csak tetézi, hogy általában légből kapott hülyébbnél hülyébb elméleteket sütnek el napi szinten.

Nem vagy egy túl járatos személy az incel közösségekben, de ha csak azt veszem alapul, hogy itt miket olvasni, arra én csak azt tudom mondani, hogy borzasztó.

F

2024. jan. 22. 12:22
 9/15 anonim ***** válasza:
5 De ez nem szűz.
2024. jan. 22. 12:24
 10/15 anonim ***** válasza:
32%

nem vagyok incel mert volt már hosszú kapcsolatom.

ami akadályoz egy átlag férfit a követő:

túlsúly

mama hotel

ez a kettő a legfontosabb

2024. jan. 22. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!