Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a sikertelen férfiak most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a sikertelen férfiak most hirtelen nőre változnának, akkor ugyanilyen igénnyel és külső szinttel könnyen találnának társat, tehát ezeknek a férfiaknak a sikertelenségének az oka, az hogy férfinak születtek?

Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem az az oka, hogy milyen neműnek született valaki egyáltalán.
2023. okt. 18. 16:54
 2/11 anonim ***** válasza:
35%

Egyből sikerük lenne mert mindegy milyen nő ráír ezer pasi és még a ronda olajoshordó kinézetűek is válogatnak.

De ha férfiként nem vagy a top 20-ban benne felejtsd el a társkeresőt.

2023. okt. 18. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Valószínűleg nem találnának egyből, de nagyobb lenne az esélyük, mint férfiként.
2023. okt. 18. 17:01
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

2-es

😀😁

2023. okt. 18. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
33%

Igen, sokkal könnyebben. Ha akarnak.

Van olyan csaj ismerősöm, hogy sánta, nőietlen,-nem sminkelni, férfiruhákat hord stb.- de még nincs 30 így minden hónapban átlag 2-3 pasiból válogat!!! Most mit csinálhat egy tényleg jó nő... bocs tudom, ismertem ilyet is. Inkább nem is mondom!

2023. okt. 18. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Én ilyenkor arra gondolok, milyen halál ocsmány fejem lehet, ha a sánta, ronda, kvázileszbinek is udvarolnak, engem meg senki meg se néz.
2023. okt. 18. 17:31
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

Még a ronda arcú , rohadt rossz személyiségű ,szenvedélybeteg de vékony nőnek is 1000 férfi próbálkozik.

De férfiaknak ha csak olyan átlagosak vagy ne adj isten van pocakjuk is már az instant kuka mindenkinél.

2023. okt. 18. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Szerinted szerelemből próbálkoznak, vagy csak a meleg pina miatt?
2023. okt. 18. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
,6! Fent vagy "társ" keresőn? Nyitott vagy a férfiak felé? Szereted a szexet, ha mindháromra igen a válasz, akkor minden napra jut valaki, aki szexel veled.
2023. okt. 18. 22:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Szexpartnert lehet. Normális társat (és nem, ez alatt nem azt értem, hogy legyen csilliomos 190 centis izmos latin macsó... hanem hogy ne csak a dugás miatt hazudjon szerelmet, egyenrangú félként kezelje, ne akarja megcsalni stb.) nem lesz könnyebb találniuk.
2023. okt. 21. 04:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!