Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a sikertelen férfiak most hirtelen nőre változnának, akkor ugyanilyen igénnyel és külső szinttel könnyen találnának társat, tehát ezeknek a férfiaknak a sikertelenségének az oka, az hogy férfinak születtek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 16:50
1/11 anonim válasza:
Nem az az oka, hogy milyen neműnek született valaki egyáltalán.
2/11 anonim válasza:
Egyből sikerük lenne mert mindegy milyen nő ráír ezer pasi és még a ronda olajoshordó kinézetűek is válogatnak.
De ha férfiként nem vagy a top 20-ban benne felejtsd el a társkeresőt.
3/11 anonim válasza:
Valószínűleg nem találnának egyből, de nagyobb lenne az esélyük, mint férfiként.
5/11 anonim válasza:
Igen, sokkal könnyebben. Ha akarnak.
Van olyan csaj ismerősöm, hogy sánta, nőietlen,-nem sminkelni, férfiruhákat hord stb.- de még nincs 30 így minden hónapban átlag 2-3 pasiból válogat!!! Most mit csinálhat egy tényleg jó nő... bocs tudom, ismertem ilyet is. Inkább nem is mondom!
6/11 anonim válasza:
Én ilyenkor arra gondolok, milyen halál ocsmány fejem lehet, ha a sánta, ronda, kvázileszbinek is udvarolnak, engem meg senki meg se néz.
7/11 anonim válasza:
Még a ronda arcú , rohadt rossz személyiségű ,szenvedélybeteg de vékony nőnek is 1000 férfi próbálkozik.
De férfiaknak ha csak olyan átlagosak vagy ne adj isten van pocakjuk is már az instant kuka mindenkinél.
8/11 anonim válasza:
Szerinted szerelemből próbálkoznak, vagy csak a meleg pina miatt?
9/11 anonim válasza:
,6! Fent vagy "társ" keresőn? Nyitott vagy a férfiak felé? Szereted a szexet, ha mindháromra igen a válasz, akkor minden napra jut valaki, aki szexel veled.
10/11 anonim válasza:
Szexpartnert lehet. Normális társat (és nem, ez alatt nem azt értem, hogy legyen csilliomos 190 centis izmos latin macsó... hanem hogy ne csak a dugás miatt hazudjon szerelmet, egyenrangú félként kezelje, ne akarja megcsalni stb.) nem lesz könnyebb találniuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!