Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen elvárásaitok vannak a nők felé?
Én 30 felett vagyok de talán még a korosztálytól nem túl messze.
Elvárásaim:
- Legyen budapesti ( én budapesti vagyok )
- Legyen tanult
- Legyen értelmes
- Legyen külsőleg vonzó ( nem extrém szépségre gondolok, de legyen benne valami ami vonzóvá teszi számomra )
- Éljen visszafogott életmódot ( ne habzsolja az élvezeteket )
- Legyen magasságban és korban közel hozzám ( értsd 10-15 centivel alacsonyabb és 4-8 évvel fiatalabb )
- Legyen jó kapcsolata a szüleivel
- Ne legyen ateista, de bigott sem
37F
Szopja le a faxom
Legyen karcsú és szép arcú
Tudjon főzni
Jöjjön be 🙂
A tipikus cuki csajokra bukok akik aranyosak.
Bárki meg tud tetszeni nincsen semmi elvárás.
Íme a „megugorhatatlan” elvárásaim. (A lista hirtelen felindulásból íródott, ezért nem végleges, csak olyan „útmutató” féleség…)
Nő létére legyen nőies!
Legyen egészséges testileg és lelkileg!
Ne legyen semmilyen függő!
Legyen igényes magára és a környezetére, higiéniát tartsa be!
Legyen szókimondó, őszinte, ne titkolózzon!
Probléma, ízlés, témafelvetés esetén legyen megalapozott önálló véleménye, de ne ignorálja az én álláspontomat, ha az esetleg eltér az övétől!
Legyen hűséges, ne adjon okot féltékenységre!
Lehetőleg ne a sokadik partnere legyek!
Mástól ne legyen gyereke, viszont tőlem akarjon!
Tudjon főzni, legyen házias!
Szőrhullató, (fertőzés)veszélyes állatot ne akarjon bevinni a lakásba!
Ne akarjon drasztikusan megváltoztatni, ismerje a kompromisszumot, ne alkalmazzon kettős mércét!
Szeresse a munkáját, a hobbiját, no meg engem is! 😅
Ápoltság, jó illat, normális, nem rothadó fogak (kva ritka a rendesen kezelt, nincs igény rá), vonzó arc. Nem 120 kilós, puhos test sörhassal.
Monogámia, megbízhatóság. Beképzeltség hiánya. Segítőkészség.
Ne legyen rißanc, ne akarja "kiélni" magát és az se legyen jellemző rá, hogy már "kiélte" magát, értsd fűvel-fával összefeküdt 20-on éves korában aztán amikor már kiöregedett belőle vagy jön a kapuzárási pánik, keresni akar magának valaki balekot akivel felcsináltatja magát és kiforgatja mondjuk a pénzéből.
Ne legyen gyereke, nem akarom másnak a gyerekét nevelgetni, nem akarok más gyerekével foglalkozni.
Ne legyen kövér, igénytelenül elhízott. Azt hiszem ez nem olyan nagy elvárás, egy kis felesleg bőven jól áll a legtöbb nőnek, de azért ne löttyed zsírpacni legyen az egész nő.
Legyen nőies, csendesebb, visszahúzódóbb.
Legyen viszonylag értelmes, nem érdekel, hogy van-e diplomája vagy nincs, de lehessen vele beszélgetni sok féle témáról és tudjon hozzászólni komolyabb dolgokhoz is. Ne csak a celebek élete érdekelje meg a tiktok szarságok.
Ne legyen közösségi média függő, állandó idiótaság posztolási kényszerrel. Az is fontos hogy ne legyen kényszeres magamutógató, egoista, állandóan fotózkodó, borzasztó beképzelt.
Ne akarjon hozzámköltizni az első randi után, ne akarja eltartatni magát. Nem érdekel, hogy mennyit keres, milyen munkája van, felőlem lehet könyvelő, adminisztrátor, sori dolgozó, raktáros is, csak tudjon megélni a saját pénzéből, tudja azt beosztani normálisan.
Legyen őszinte, mondja el mi a baja, min szeretne változtatni, ne csak hisztizzen mindenen.
Nagyjából ennyi.
Legyen hosszú haja és nagy melle, legalább átlagos arca.
Ne nyomorítsa magát mindenféle ocsmány tetkóval meg piercinggel.
kb. ez a minimum elvárás, meg nyilván alapvető higiénia.
Bónusz pont ha még gamer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!