Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl nagyok az elvárásaim a férfiakkal szemben?
Az alábbiak az elvárásaim:
- kedves, törődő, figyelmes
- járjon mindig a kedvemben
- legyen valami rendes végzettsége
- tudjon írni
- keressen havi, nettó 450-500e forint között
- legyen jogosítvány autója
- lakjon külön a szüleitől, nagy előny a saját lakás
- legyen sportos testalkata, a többi nem igazán vonz
- én legyen neki az első
Ezek akkora elvárások lennének?
Jó lét lenne a 450-500e forintos fizetés? Hát nem igazán az, teljesen átlagos egy férfi számára ez a kereset.
A lakás meg nem baj ha albérlet, adok bele szívesen. Saját lakás nagy előny, mert ott már ilyenen nem kell gondolkodni.
KSH=kamu.
Nekem a férfi ismerőseim nagyja megkeresi ezt az összeget gond nélkül, de mindegy is. Nem a pénz motivál, de jó lenne ha fizetné a nyaralást meg ilyenek. :)
Ja,sokat vársz el.Szerintem az ember olyat várjon el, amit ő maga is teljesíteni tud. Szüleiddel élsz, szarul keresel.
Na meg,ez az "én legyek az első"
, "járjon mindig a kedvemben", ez a kettő a legnagyobb red flag.
A hercegnő szindrómás p*csák szoktak ezen vergődni.
33/F
Régi módi vagyok, én úgy gondolom hogy a férfinak kell megteremtenie az anyagi dolgokat és nem nekem. Nyilván adok bele, de ne nekem kelljen már többet keresni.
Az hogy itthon lakok, nemzeti probléma, honnan lenne 20-25 millióm egy panel lakásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!