Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen férfi életében van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi életében van helye egy nőnek?

Figyelt kérdés

Ismerkedem valakivel, de nem tudom hogy férnék bele a naptárjába, pedig még együtt sem vagyunk. Van egy munkája, amit imád csinálni, ahogy hallom elég jó is benne, nagy felelősség, stb. Mellette levelezőn csinálja a második diplomáját, heti 4 órát lent tölt a konditeremben, és most mesélte, hogy nyárra kinézett két különböző intenzív párnapos tanfolyamot, amit nem is értek miért csinál, plusz bele akar kezdeni egy új nyelv tanulásába is.

Már attól elfáradtam, hogy ezt végiggondoltam. Aki ennyire pörög, annak van ideje egy hosszútávú kapcsoltra, vagy inkább csak szexet keres?

2024. jan. 21. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, mit keres, de sok ideje nem lesz rád.
2024. jan. 21. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Nőként kb ugyanezt csinálom, MERT nincs pasim.

Ha lenne, akkor vele foglalkoznék :D

Jó, persze akkor se dobnék mindent el, de azért máshogy osztanám be az időmet.

A lényeg, a kérdést fordítsd meg. Neked belefér-e az életedbe a pasi? Az hogy neki mi fér bele, az ő baja, ha fontos vagy neki, akkor mindent megtesz, hogy veled legyen. Mivel most nincs csaja, ezért kitalál magának egyéb teendőket, amivel leköti magát.

2024. jan. 21. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát ez az, én nő vagyok hasonló életvitellel, nekem nem fér(t) bele. Volt egy srác a nyáron kora ősszel, de sikerült úgy viselkednem h szépen eltűnt ...szerintem érezte h nem megy, pedig sosem mondtam neki. De nem menne magamra sincs időm nem másra, várom már a nyarat nagyon h végezzek.
2024. jan. 21. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Azt kell kitapasztalniuk a feleknek, hogy a másik képes-e önmagának megfelelő elfoglaltságokat csinálni ahhoz, hogy ne menjen a másik idegeire a folytonos jelenlétével és meg kell találni azokat a közös tevékenységeket, amik meg összetartják a kapcsolatot.
2024. jan. 21. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Én egy képzést csináltam az exem mellett 1-2 óra tanulással is elvett annyi időt az életemből hogy az már őneki sok volt így megcsalt és vége lett a kapcsolatunknak de őszintén szólva nem is bánom. 22N
2024. jan. 21. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Hány éves a férfi?
2024. jan. 22. 06:20
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Mindegy, mert mindig a nő választ...
2024. jan. 22. 07:22
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy, nála a századik leszel.
2024. jan. 22. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!