Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi életében van helye egy nőnek?
Ismerkedem valakivel, de nem tudom hogy férnék bele a naptárjába, pedig még együtt sem vagyunk. Van egy munkája, amit imád csinálni, ahogy hallom elég jó is benne, nagy felelősség, stb. Mellette levelezőn csinálja a második diplomáját, heti 4 órát lent tölt a konditeremben, és most mesélte, hogy nyárra kinézett két különböző intenzív párnapos tanfolyamot, amit nem is értek miért csinál, plusz bele akar kezdeni egy új nyelv tanulásába is.
Már attól elfáradtam, hogy ezt végiggondoltam. Aki ennyire pörög, annak van ideje egy hosszútávú kapcsoltra, vagy inkább csak szexet keres?
Nőként kb ugyanezt csinálom, MERT nincs pasim.
Ha lenne, akkor vele foglalkoznék :D
Jó, persze akkor se dobnék mindent el, de azért máshogy osztanám be az időmet.
A lényeg, a kérdést fordítsd meg. Neked belefér-e az életedbe a pasi? Az hogy neki mi fér bele, az ő baja, ha fontos vagy neki, akkor mindent megtesz, hogy veled legyen. Mivel most nincs csaja, ezért kitalál magának egyéb teendőket, amivel leköti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!