Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi akit egész életében levegőnek néztek a nők,ő mire épitse az önbizalmát?
2
Dehogy fognak dögleni utána a nők. Valószínű, hogy a kérdező nem vonzó a nőknek, így ha kvázi szarik a nőkre, ők ugyanúgy szarnak a kérdezőre, ahogy eddig is.
Bármivel, amiben sok kis sikerélményed lehet. Ne úgy képzeld el az önbizalmat, hogy csak 1-1 életterületed lehet hatással az adott életterületre vonatkozó önbizalmadra.
Ha szerzel sok kis sikerélményt, akkor idővel (nyilván ez hozzáállás kérdése is) más területeken is bátrabban mersz majd próbálkozni, mert tudod, hogy hogyan tudsz kis lépésekkel A pontból B pontba eljutni. Ha valamiben vannak sikerélményeid, akkor normál esetben megtanultad azt, hogy a kudarcaidból lehet tanulni, fejlődni. Nem fog annyira mellbevágni egy elutasítás.
Ha semmiben sincsen sikerélményed, ami építhetne, akkor viszont lehetetlen feladatról beszélünk, amíg nem keresel valamit.
Tudom sablonos és sokaknak biztos nem tetszik ez, de saját példa: Nekem pl. a mozgás, sport sokat segített. Maga a tudat, hogy önuralmat, fegyelmet és felelősségvállalást tanultam ezen keresztül, amik előtte hiányztak az életemből az sokat adott az önbizalmamhoz, mert más életterületeken is tudom ezt az önuralmat, fegyelmet, felelősségvállalást alkalmazni.
Hát nyilván ne a nőkre és az ő visszajelzéseikre. Mivel ilyen nincs is, szóval nehéz lenne ebből önbizalmat nyerni.
Igazából ez a szó önmagában értelmetlen, mert minden szituációban, helyen, környezetben az ember máshogy viselkedik és más lesz ez által az önbizalma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!