Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha évek óta nem volt barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha évek óta nem volt barátnőm, megértenéd, hogy az összejövéssel nem akarok hetekig szórakozni, hanem a kölcsönös vonzalom és a fontos alap dolgok tisztázása 1-2 hét alatt nekem már bőven elég? 30/F

Figyelt kérdés
2024. jan. 21. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Attól h ki vagy éhezve még kell az ismerkedésnek egy normális menet..
2024. jan. 21. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Érteni megértem, hogy kanos vagy, csak épp nem érdekel.
2024. jan. 21. 18:11
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Persze megérteném, de ettől még nem szexelnénk hamarabb semmivel.
2024. jan. 21. 18:41
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
Akinek évek óta nem jött össze semmi az olyan is. Na és az pattoghat a frusztrációival, legfeljebb kiröhögjük. Randiig se jut el.
2024. jan. 21. 18:45
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
És te megérted, hogy pont így cseszed el, még ha lenne is lehetőséged? De nem lesz. Innentől világos is, miért nem volt kapcsolatod évek óta. Öcsém, hetekről beszélsz. Még ha hónapokról lenne szó! Milyen ez már? 1-2 hét belefér neked, de 3 már nem? Iszonyú taszító vagy. Szerintem ez érződik is rajtad...
2024. jan. 21. 19:33
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
23-án írt rám 27-én volt az első tali 30-án a második és azóta együtt vagyunk, rá egy hétre 6-án volt az első szex. Nő létemre én se szeretem húzni ezt😀 2.5 éve vagyunk együtt
2024. jan. 21. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:
A szex még hagyján,az összejöhet első randin is,de ,hogy két hét után azt mondjam komoly kapcsolat,egy hónap után meg költözzünk össze?Biztos,hogy nem.
2024. jan. 21. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!