Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek magasak a nők elvárásai?
Figyelt kérdés
Bármennyire furam ezt nem egy inczertől hallottam hanem egy teljesen átlagosi nőtől akinek egy teljesen átlagos pasija van és bizony elismerte hogy igen nagyon sok nőnek nagyon magasak az elvárásai miért?2024. jan. 21. 12:06
31/36 anonim válasza:
Minden incel mindig talál "egy nőt", akivel ilyenekről beszélget.
32/36 anonim válasza:
30
A nyaralásnál volt olyan, aki mondta, hogy persze felesben...De pl mozi/vacsi, párnapos wellnes...Ott soha! Egyszer sem fizettem még randin. Mert a férfi dolga. De egyebként, nem baj, ha te ezt nem így gondolod. Nem kotelező fizetni, ha te nem, majd boldogan megteszi ezer másik.
33/36 anonim válasza:
32
Nő vagyok, és igen, boldogan fizetem a részem, mert jól keresek én nem kell a kitartotti státusz :))
34/36 anonim válasza:
Legfőképpen a média miatt. A média nyomatja az ilyen-olyan izmos, fitness férfiakat/nőket, így tökéletes, úgy tökéletes, plusz azt sulykolja beléjük, hogy ne elégedj meg az átlaggal, keresd a tökéletes társad, mert megérdemled. stb hülyeségek :D ezért.
35/36 anonim válasza:
Igen, a médija a hibás. Csúnya médija.
36/36 anonim válasza:
34, ja és a férfiak azért morcik, mert a médiában kezd a szexi csajnak a szexi pasi lenni a párja, nem pedig a szexi csajnak a dagadt, ronda, buta, érdektelen, sörözős szexista.
Nem lettek magasak az elvárások, kiegyenlítődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!