Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek magasak a nők elvárásai?
21.
Pontosítom, akkor: anyagilag mindig az egyiknek kell adni, a másik pedig csak kap.
Mert a legtöbb már megjárta, és eljön az a pont, amikor nem akarja többet.
Rájön, hogy az egyedüllét is jobb, mint valami ótvar pasas.
"Miért lettek magasak a nők elvárásai?"
Lehet, hogy esetleg azért, mert fejlődtek a férfiak?
Sosem értettem ezt a picsogást egyik nem részéről sem a másik nem túl magas, netalán irreális elvárásaival kapcsolatban.
Ha valaki talál olyan párt, aki megfelel az elvárásainak, azt azt bizonyítja, hogy azok mégsem voltak túl magasak.
Ha meg nem talál, akkor az ő döntése, hogy egyedül marad, keres és reménykedik tovább, vagy lejjebb ad az elvárásaiból, ha nem akar sokáig, vagy örökké egyedül maradni.
Nekem nincsenek nagy elvárásaim, főleg nem olyanok amiket ezen az oldalon mindíg olvasni lehet.
Nem érdekel ha nincs autója( jó ha van de nem ez dönt)vagy saját lakása.
De az ha ennyire számolgatja valaki egy kávé árát is azzal én nem tudnék együttlenni.
Szoktam viszonozni a meghívásokat mielőtt valaki anyagiassággal vádolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!