Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád ?

Figyelt kérdés

#Válassz férfit
2024. jan. 21. 06:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%

10 éve lesz, hogy kiszálltam a kereső piacról. És azt kell írjam, hogy teljesen elégedett vagyok a macskáim közelségével így 50 felé már. Semmi természetellenes érzés nincsen bennem. 🤷‍♀️Jelenleg még a lányom is velem él, de nem ragasztottam magam mellé eddig sem. Ha úgy dönt, hogy saját tér kell neki, az sem fog zavarni. A nyugalom, ami ezen a téren jut, az felülmúlhatatlan. Semmi sem tudja ezt pótolni. Egy pasas meg pláne nem. Nem mindenki kapcsolatfüggő és egyedül életképtelen.

2024. jan. 21. 09:20
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Az ember inkább van egyedül, mint olyannal akihez nem vonzódik, normális esetben ha nem kapcsolat függő
2024. jan. 21. 09:24
 23/35 A kérdező kommentje:

21

Akkor további boldogságot. Nincs ezzel semmi baj. Macskás részt megértem! Imádom őket.

(Nem mindenki kapcsolatfüggő és egyedül életképtelen.)

Egyik sem igaz rám. 5 éve egyedül élek. 1 kutya - 2 cica társaságában. Vannak anyagi nehézségek, de eddig minden megtudtam egymagam oldani. Úgyse számíthatok senkire.

2024. jan. 21. 09:24
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a fajta magány sokkal rosszabb, mikor van melletted valaki akivel csak beéred..rosszabb, mert még kerülgetni is kell valakit akit nem is akartál, csak féltél a magánytól.

Amúgy ha valaki egyedül van se lesz automatikusan magányos. Körbe lehet venni magunkat másfajta kapcsolatokkal is.

2024. jan. 21. 09:33
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Ó, tényleg! Megyek is, és odavetem magam az első negyven éves szűznek, aztán életem végéig dugók hányingerrel küzdve, mosom a vonalkódos gatyát, főzök, takarítom utána a disznóólat, még el is tartom, mert az nekem annyira qurva jó lesz, hiszen nem vagyok egyedül...!

Ja, nem.

Csómöröm van attól, hogy nőként semmilyen elvárásom nem lehet, miközben mindenki erőlteti, hogy de igenis KELL egy párkapcsolat, mert mennyire jó lesz nekem a társas magány meg a kihasználás, hát milyen selejt nő az olyan, aki jól érzi magát szingliként! Direkt nem írom, hogy egyedül, mert a kettő messze nem ugyanaz.

Ha NEKEM ez így tökéletesen megfelel, akkor miért változtassak és menjek bele egy rossz kapcsolatba, csak hogy eggyel kevesebb lúzer maradjon egyedül? Na neeeem! Macska, kutya, tengerimalac, papagáj, minden más jöhet, minden mennyiségben. De pasi az nem, kösz, kihagyom.

Főleg, ha még választani is kell, hogy miért lesz mindenképpen rossz nekem. Pfff....

2024. jan. 21. 09:40
 26/35 anonim ***** válasza:
30%
Ennyi megkeseredett embert gci amennyit ide összefúj a szél😂
2024. jan. 21. 09:48
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

"de majd 50-60+-osan, amikor már kicsit késő lesz, akkor nagyon érezni fogjátok, hogy szar és szociális lényekként természetellenes egyedül lenni."

Nem mindenki szociális lény, sem társfüggő. És attól, hogy valaki már 50 feletti, az nem jelenti azt, hogy kötelező valakivel együtt lennie, mert már nem 20 éves. Mindenkinek joga van döntenie arról, hogy valakivel, vagy egyedül akar élni. Senki sem kötelezhető arra, hogy szánalomból elviseljen valakit maga mellett csak azért, mert az képtelen egyedül lenni és mindennap dugni akarja a farkát egy fix lyukba. Tessék végre megérteni.

2024. jan. 21. 09:58
 28/35 A kérdező kommentje:
Mindenki azt csinál amit akar. Ha valamelyik nő egyedül jól érzi magát és szándékosan egyedül éli le az életet? Hàt tegye. Semmi se kötelező. Az meg hogy leadja az igényt, és olyan férfival legyen akitől undorodik az meg szemétség a férfira nézve. Én nem akarnék olyan nő társa lenni aki engem igazából el sem fogad. Nem tisztel, nem szeret. Gondolom ezzel semmi újat nem mondtam.
2024. jan. 21. 10:03
 29/35 anonim ***** válasza:
95%
Akkor minek írod ki ezt a kérdést?
2024. jan. 21. 10:24
 30/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi az a betegség amivel ennyi mozgás mellett is pocakod van?
2024. jan. 21. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!