Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád ?
1
Inkább kiskutyás öregasszony lennél mint hogy elfogadj egy jólelkű pocakos férfit?
3
Nekem is van 2 cicám. Imádom őket. 😺
A kutyákat se szeretem.
És igen, nőként pont azért vontam ki magam az egész párkeresésből, mert beleuntam, hogy mindig két xar lehetőség közt kell kiválasztani a kevésbé xart.
Főleg, hogy az ilyen "jólelkű" csúnya pasik szoktak a legnagyobb szemétládák lenni kapcsolatban.
A legjobb dolog a macska a világon nekem. Azt sajnálom, hogy nem volt egész életemben folyamatosan macskám. De sokáig nem tudtam elképzelni, hogy legyenek. Kár volt........
5
Az baj ha ebből azt vontad le hogy minden jófiú szemét lesz a kapcsolatban. Te életed…
6
Nálunk gyerekként mindig kutya volt. Felnőttként lett elsőnek cicám hogy 25 éves korom körül. Azóta nem a rajongás. Sajnos 2 meghalt , most van egy 7 és egy 4 éves egészségesek.
Igen, egész pontosan arról szól az egész elcseszett életem, hogy először előadja a pasi, hogy ő milyen rendes, mennyire tud szeretni, aztán eltelik pár év, és egyre bunkóbb lesz. Fene tudja, hogy miért, de a legtöbb férfi azt hiszi, hogy ha a nő szerelmes és mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegye, akkor lehet vele bunkózni, meg lehet csalni, ki lehet használni, hiszen úgyis elnézi és hagyja, mert szerelmes. Ha nem hagyja, akkor is a nőnek a qurvaannyát, mert nem is szerelmes, csak kihasználja szegény ártatlan férfit.
Nőként miért az a választási lehetőség, hogy olyannal legyél, aki vonzó számodra, de bunkó, vagy olyannal, akitől a hányinger kap el, de "szeret" vagyis megszabadulni se tudsz tőle? Miért az a "legjobb" lehetőség, hogy olyannal lehetsz komoly kapcsolatban, aki rajtad kívül úgyse kell senkinek? Aztán meg megy a sírás, hogy a gyerek után miért nincs szex a házasságban? Hát ezért, pubikáim, mert te voltál a rendes ronda pasi, akinek komoly kapcsolatra kellett a nő. Házasság pipa, gyerek pipa, lehet örülni, hogy a nő beérte veled, épp csak a szextől undorodik.
Nem, köszi, én kihagyom ezt az egészet, teljesen jól elvagyok egyedül. Nagyon, de nagyon meg kell érnie, hogy ezt az életet feladtam egy pasi miatt.
8
Így is hálás lehetsz ha évekig működött a kapcsolatod. Vannak 30-40 éves férfiak akiknek 1db nő se volt az életükben.
“
Miért az a "legjobb" lehetőség, hogy olyannal lehetsz komoly kapcsolatban, aki rajtad kívül úgyse kell senkinek? “
Bunkó férfiakról beszélsz , közben a fenti szöveged talán aranyos? Miért kellene hogy 1000 másik nőnek keljen a férfi? Ha te szereted mondjuk , miért akarnád hogy mások irigykedjenek hogy kivel vagy ? 🤔 Hogy lehet ilyen szinten lenézni egy embert akinek lehet csak annyi a baja hogy 175 cm vagy 170 vagy 178. Vagy van valami Hormonális akármilyen betegsége és a küzdelme ellenére mondjuk 95 kg. Aztán egy másik férfi semmit nem tesz. Össze vissza zabál de egészséges és ezért 75 kg. Rögtön az utóbbit értékesebb partnernek gondolod mint a másikat aki nem is tehet róla hogy kicsit nagyobb darab ?
Itt mindenki a tapasztalatairól beszél és az eddig ezt mutatja.
Nem állhat hozzá másik nézőpontból, ha eddig ezt tapasztalta. És nyilván ebből nehéz kilépni már.Amúgy meg, ha valaki rendes és tényleg normális értékekkel bír és csak annyi a baja, hogy van rajta felesleg, az előbb-utóbb biztos talál magának partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!