Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád ?
Ja persze. Tehát téged se zavar, ha a nő hormonális okokból rendelkezik 20-30 kiló plusszal, ugye? Illetve egyáltalán nem zavar, ha keményen küzdve leadott 15-20 kilót, de most kicsit lóg a melle, nem olyan feszes a hasa meg a combja. Ugye? Nem zavar, ha hormonális okból 20 éves kora óta őszül. Vagy ha 25 felett is még pattanásokkal küzd.
Hiszen te is elvárod, hogy a te külsőd úgy fogadja el a nő, ahogy vagy. Te pedig egy igazán jó ember vagy, aki tudja értékelni egy nőben ugyanezt. Kedvesség, tud szeretni, és komoly kapcsolatot is el tud veled képzelni.
Ugye?
Miért??? Miért választanám bármelyiket is? Nem tetszik sem a tulsúly, (mellesleg a csorósag is taszit) sem pedig a bunkók! Miért kéne feltétlenül odaadnom magamat, ha csak ez a választék?! Abban az időben, amig nincs olyan férfi, aki megfelel az igényeimnek belsőleg, kulsoleg, egzisztenciálisan, inkább képzem magamat, megtanulok még egy nyelvet...de nem pocsékolom az időmet
Kérdés2
Te elfogadsz pocakos/tulsuloys nőt, ha jólelkü? Nem! Mert ugyanúgy felszines vagy,...Persze erre nem fogsz írni semmit 😏 mert tudod, hogy igazam van!
Szia Kérdező!
140kg vagyok, pocakos, alacsony, de kedves, jólelkü, házias, jól is keresek egyébként... nem vagyok naplopó, dolgozom! Ismerkedünk?
Jaaaaa, hogy neked csak a felsőpolcos nő kell? Ahha, hát ok!
11
Kettő hozzálás nem ugyanaz. Én nem nézem le a példa nőt aki betegség miatt kövér stb. Nem azért nem jönnék össze vele mert “másoknak nem kell”. Szóval remélem megérted hogy a felfogással van baj.
És van azért különbség a között ha valakin van pár kg plusz, és olyan közt akin 50 kg van.
Van mondjuk egy egy 180
Cm/ 90 kg pasas. Aki edz is. Van egy kis hasa. Talán 6-8 kg feleslege. És azt elutasítják a nők.
Aztán van egy 155 cm nő 100 kgal , akik van vagy 40 kg felesleg.
És az férfi példának a kettes példa nőt ajánlják.
Itt egyedül te beszélsz 50 kg feleslegről.
Én arról beszéltem, hogy hormonális okból hízott 20-30 kilót, aztán fogyott 15-20 kilót, tehát nem maradt rajta jelentős felesleg, de kicsit jobban lóg a cici, nem olyan feszes a bőre.
Te egyből 50 kg feleslegről vízionálsz.
De ez is elég egyértelmű válasz. Ha a nő hormonális okokból korán kezd őszülni, vagy pattanásos a bőre, vagy van rajta egy kis plusz, vagy nyomott hagyott rajta a fogyás, akkor neked már nem kell, lehet bármilyen kedves meg jólelkű.
Miből gondolod, hogy te annyira jó ember vagy, ha elsősorban a külső alapján keresel komoly kapcsolatot?
16
18 évesen pontosan 181 cm voltam.
15 éve súlyzós edzést végzek. A karom kb 50 es. Viszont van valami betegségem ami nagyon hátráltat. A napi 10 km séta , heti 3x 2 óra futopad / szobakerekpar kombó. És a kb macska kaja mennyiségű étkezés ellenére is pocakos vagyok.
17
Sehol nem írtam hogy csak a külső alapján keresnék partnert. Legtöbb esetben olyan lányok tetszettek életem során akik az összes barátom szerint csúnyák voltak. De ez engem nem érdekelt. Ha nekem bejön, kedvelem akkor felőlem mások szerint lehet undorító is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!