Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lerí rólam hogy vénlány vagyok, mit lehet tenni?
Nem külsőre! Hanem a viselkedésben, kb már úgy érzem azért koptatnak le a pasik mert látják rajtam hogy komolyan gondolom. Múltkor írt nekem egy férfi, tökre bejött meg minden. Laza stilusba nyomta erre én szép megfogalmazásban választékosan érdeklődően. Egyik nap érezhető volt hogy na nem kér belőlem többet.
Akkor legyek laza, érdektelen elérhetetlen mintha nem lenne fontos aki érdekel, mert úgyis van pasi elég vagy mi? Nem vagyok se kövér se ronda csak nem kerestem direkt pasit, eddig 3 pasas jött be életem különböző szakaszaiban és mind a 3 hasonló mód koptatott le...tudom hogy valami nem stimmel de egyik se mondta h mi csak eltűntek megkérdezni meg a legutóbbit se fogom nyilván...
Szerintetek min/mit változtassak?
Kérdező... rosszak a következtetéseid. Miért kell ilyen következtetéseket levonnod amiatt, mert "volt egy pasi, aki..."? Az egy pasi volt, SEMMIT nem tudsz róla, a jelenlegi élethelyzetéről, és hogy miért koptatott le. Na meg, azt se tudod, hogy neked egyáltalán jó lett-e volna vele. Ne akard kitalálni az emberek minden gondolatát, amikor valójában fogalmad sincs az okokról.
Nem ne legyél olyan amit leírtál, ne játszmázz. Az a baj, hogy nem szereted magad, és nem hiszed el, hogy úgy szerethető vagy, amilyennek alapból, színjáték nélkül adnád magad. Ha tényleg érdekel a változás, inkább ezzel foglalkozz.
ismerkedj velem én is uncsi vagyok ;D
laza lehetsz de a direkt nem írok kategória az nagyon zavaró, így is nehéz ki ismerni a nőket ne nehezítsd még szándékosan a dolgunkat.
Olyan száraz vagy, mint egy büntetőjogi paragrafus?
Mert az nem gáz, ha szépen írsz, fogalmazol. Max használj olykor több emoji-t, mert manapság ha nem használod, akkor kb rideg vagy, meg kerüld a csak :) smilekat.
(Amúgy megfigyelt jelenség, pl a :) használatánál, idősebbek használják olykor mondat végén, közben a fiatalabb generációk meg passzív agressziónak veszik, "Gratulálok, szép volt:)" )
Vagy oldhatod a beszélgetést meme-k megosztásával is, hogy te ezen nevettél és meg akartad osztani a másikkal. Ez egyrészt azért is pozitív, mert megosztasz valamit, amit jónak tartasz, másrészt azért is jó, mert humor, könnyedebb, természetesebb tőle a chat.
Mondjuk azzal kellett volna kezdened a kérdést, h hány éves vagy, de kétlem, h a koroddal lenne gond. Szerintem rossz mintából válogatsz. Te komoly kapcsolatot keresnél, akikbe belenyúlsz, azok meg csak egy jó bulit.
F
Mindig a legjobb pasikat választod, de nem vagy annyira jó nő.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!