Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyen egy pasi ha kínjában az borospohárért nyúlt mert nem tud csajozni de a nők még emiatt is csak kötekednek vele?
Menj el minden este futni egy kört az utcában
Pár hónap, és garantáltan jobban fogod érezni magad. A piát meg tedd le. Ennyi.
Tehát, csak, hogy lássuk, hogy romlott a helyzet 4 oldal alatt. Van, hogy 3 hétig nem iszok, csak az unalmas esték feldobására van, hogy..., a nők szerint alkoholizmus ha MINDEN NAP lecsúszik...
Most akkor minden nap, csak olykor, vagy mi van? :D
rajtengedélyben foglaltakat : pénz, külső, iskola
Pénz:
Több éves sporolasnak köszönhetően van félre rakva 8 millióm és nettó 450e is egész kellemes fizu még Budapesten is✔️
Külső:
Az arcom nem kifejezetten ronda és rendszeresen járok kondiba h ne legyek dagadt és sportosnak mondhatóan nézzek ki✔️
Iskola
Van egy gazdaságinformatikus diplomám amit a BGEn tettem le✔️
Azon mit nem értesz h vannak néha kisebb nagyobb szünetek
Van h csak 1 hét de elofordult már 2-3 esetben is hb3 hetig nem ittam.
Nézd, mindenki úgy él, ahogy jól esik, de én meg tudom számolni egy kezemen, hányszor iszok egy évben. Ha valaki ezzel űzi el az unalmát, az nekem nem partner.
Keress olyat, aki hasonlóan vezeti le a stresszt, unalmat, stb. Olyan, aki nem iszik, nem fog ebben részt venni.
Vagy találsz magadnak valami kevésbé addiktív és jobban elfogadott "hobbit", vagy olyat keresel, akinek ez normális, elfogadott. Ennyit tehetsz.
Majd ha jut nekem is végre egy csinos nő akkor leállos addig értelmetlen lenne.
Főlegh a 43. által emlegetett rajtengedély minden pontja kivan pipálva. Talán csak az lehet furcsa a nőknek h még otthon élek de azt is csak azért teszem mert így többet tudok félretenni saját lakásra.
Otthon élsz azonnal redflag.
450 jó fizetés ? Viccnek írtad? Nálunk a 70 éves takarító néni keres 400 ezret.
Külső; biztos rendben van? Mert sok férfi 100 kilóra azt hiszi ő sportos. Mikor 60/70 kg között van a normál súly. De csatolj egy képet hogy ne kételkedjünk!
"450 jó fizetés ? Viccnek írtad?"
Talán tájékozódni kéne mielőtt kötekedsz te igen ostoba
nettó kereset mediánértéke 318 300 forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!