Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők véleménye szerint miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők véleménye szerint miért csak alap az, hogy pasi gazdag?

Figyelt kérdés
jan. 15. 16:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
70%

Mit értesz gazdag alatt? Mondjuk megvan neki a nettó 500 ezer? Ha ezt jelenti, akkor azért alap, mert az én fizum is ennyi. Ha ennél többet jelent, akkor nem alap.

És ez csak én vagyok. Ahány nő, annyiféle elképzelés.

jan. 15. 16:53
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg definiáld, mi a gazdag, szerintem más ez egy budai villából és egy borsodi zsákfaluból.
jan. 15. 17:07
 3/27 anonim ***** válasza:
21%

"Ahány nő, annyiféle elképzelés."

valahogy azt veszem észre, hogy még sincs ötmillióféle elképzelés az országban, sőt, inkább egy elképzelés felé konvergál

jan. 15. 17:22
 4/27 anonim ***** válasza:
83%
Akkor rosszul veszed észre. Beszélj egy borsodi nyomorfalu döngölt padlóján élő fogatlan cigányaszsonnyal. Nem ugyanazt fogja mondani, mint a belpesti elitsuli végzős diákja, hidd el.
jan. 15. 17:24
 5/27 anonim ***** válasza:
15%

Nem alap. Ahhoz alap hogy számításba kerüljön xy marikanának > Gaborka. Nem keres annyit ami a normal élethez kell.. 👍🏻

Szívesen

jan. 15. 17:26
 6/27 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy érdeklődnék, hogy miért van ennyire lepontozva az 1es válaszom? Nem úgy szól a fáma, hogy mindenki annyit várjon el, amennyit nyújtani tud? :))
jan. 15. 17:28
 7/27 anonim ***** válasza:
4%

nem ugyanazt fogja mondani, de a lényeg ugyanaz lesz

az egyiket ki kellene húzni a rossz körülményei közül, a másik pedig nem szeretne olyat, aki "nála kevesebbre vitte"

jan. 15. 18:22
 8/27 anonim ***** válasza:
80%
Ja hogy arra gondolsz, hogy senki nem akar nyomorogni? Igen, ilyen értelemben természeten "mindennőugyanolyan". XDDDDD
jan. 15. 18:23
 9/27 anonim ***** válasza:
3%
mindenki az én pénzemből akar nem nyomorogni
jan. 15. 19:18
 10/27 anonim ***** válasza:
83%
Ja, biztos le se tudod vakarni a nőket.
jan. 15. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!