Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők véleménye szerint miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők véleménye szerint miért csak alap az, hogy pasi gazdag?

Figyelt kérdés
jan. 15. 16:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
24%
19: Azt látom, sok incelnek fáj is, de kit érdekel.
jan. 19. 14:50
 22/27 anonim ***** válasza:
41%

21

Nemcsak nekik, sok nőnek is. Tudod, mondogatják, hogy mindenki azt vár el, amit akar meg hogy nyugodtan elvárhatod, amit nyújtani tudsz, aztán habzó szájjal lepontoznak mindenkit, aki többet keres náluk.

jan. 19. 14:52
 23/27 anonim ***** válasza:
41%

Nem kell gazdag, az én szintem nekem elég.

Ha van spórolt pénze, ahogyan nekem is, akkor pont tudunk is kezdeni együtt egy közös életet.

Lehet hogy a gazdag pasiknak könnyebb társat találni, nem tudom.

Az hogy keressen annyit amennyit én, legyen neki is célja az életben ahogyan nekem is, használja az eszét csak annyira amennyire én is és tegyen bele ugyanannyit a kapcsolatba amennyit én is.

Ha én finomakat főzök, takarítok, mosok, akkor pl nem kellene olyan ember aki ül egy fotelban vagy a haverozni jár.

Nyugodtan meg foghatja ő is a porszívót, beleteheti az energiáit ő is , nem csak én.

febr. 20. 13:10
 24/27 anonim ***** válasza:
41%

Sokan már az udvarlási szakaszban eltanyálnak.

Nem tudnak udvarolni, nem tudnak kiengedni a kezükből 300 ftot egy kávéra.

Randiképtelenek.

És joggal feltételezem egy ilyen embernél , aki rendszerint üres kézzel jön randira, hogy ha megpróbálnék vele együtt lépni, egész egyszerűen elesnénk.

El is estünk: fáztunk mert nem mentünk be sehova, nehogy fizetnie kelljen, nyáron szomjan haltunk volna ha ő rajta múlik és amikor szexre került sor, nem volt más opció csak az apja autója. Aztán meguntam ,kivettem egy albérletet, rendszeresen járt hozzám szexelni. És még mindig nem nyújtott semmit.

Nekem ez az exem 1 millióba került kb, és soha nem hozott nekem semmit. Egyszer sem.

Ja de: karácsonyra kaptam tőle egy pár zoknit.

Néhány hónap elteltével már nem tudtam rá felnézni, már nem láttam benne a férfit.

Nem szeretem ha nekem kell megoldanom mindent egyedül, ha minden számla , minden rezsi mindig csak az enyém egyedül. Mert akkor hol van a “mi”? Hol van a nagybetűs férfi.

Teljesen rendben van az hogy ha egy nő nem kezd szegénnyel. Nekem is csak rossz tapasztalatnak volt jó, amiből sokat tanultam.

Ma már nem érdekel hogy ki minek gondol, vagy mit mond rám.

Felőlem nevezhetnek akárminek is , de soha többet nem akarom én hordani a nadrágot, nem akarok én valaki megmentője lenni, se az anyukája. Sem pedig egy panzió ahova vacsorázni jár egy férfi meg szexelni. De még a panzióban is fizetnek mindezekért.

febr. 20. 13:25
 25/27 anonim ***** válasza:
83%

9 - "mindenki az én pénzemből akar nem nyomorogni"

Hát ha nagyon sok van neked? Köszi előre is.

febr. 20. 23:10
 26/27 anonim ***** válasza:
78%

Tipikus proli hozzáállás amúgy hogy mindenki az ő pénzét akarja.

Pedig valószínűleg fizetéstől fizetésig él…

febr. 21. 06:12
 27/27 NTBS ***** válasza:

Ki számít gazdagnak.

Mert van, aki csak ül a pénzen.

ápr. 30. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!