Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők véleménye szerint miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők véleménye szerint miért csak alap az, hogy pasi gazdag?

Figyelt kérdés
jan. 15. 16:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%

"az egyiket ki kellene húzni a rossz körülményei közül, a másik pedig nem szeretne olyat, aki "nála kevesebbre vitte"

Te szeretnél olyan nőt, aki hót életképtelen, el kell tartanod és rendszeresen kisegítened?

jan. 15. 19:54
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
mert lusták
jan. 15. 22:33
 13/27 anonim ***** válasza:
25%

Atlagnal jobb keresetu az alap.

Kik is ezek: bolcsesz bufe szakos ribik,dusco ribik,plaza ribik, es a legbecsaposabb a kedves nonek tuno ribik.

Sok helyen megyekben a 250 ezret is alig fizetik meg nem ám 500 ezer..

jan. 18. 22:45
 14/27 anonim ***** válasza:
7%

Azért alap, mert ők nem tudják megteremteni maguknak a vágyaikat és kell valami nyominger aki ezt megteszi helyettük. Ilyen tipikusan a max. 300-400k keresetű nők szoktak írogatni, a proletárok. :D

Kész vicc, hogy az egyenlőség világában se akarnak egyesek tenni azért, hogy saját maguknak megteremtsék az igényüket.

jan. 19. 14:25
 15/27 anonim ***** válasza:
43%

Ne legyen gazdag, de én két diplomával (gazdasági + mérnöki) nettó 750-830 ezer közötti alapbérrel azért nem jönnék össze egy 300-350-et kereső férfival. Én az azonos szintet preferálom, és szellemileg is legyen meg a színvonal. Lehet mondani, hogy ez nem diplomafüggő, tényleg nem, mert azok között is vannak sötétek és elavult gondoklodásúak, de nem diplomások között ha van is bizonyos dolgokban normálisan gondolkodó, máshol előjönnek a defektek (pl. idejétmúlt társadalmi nézetek, szakbarbár, stb.)

Nem gazdag férfi kell, csak egy fenntartható színvonalat hozó, egzisztenciálisan és inelligencia szempointjából is vállalható.

jan. 19. 14:38
 16/27 anonim ***** válasza:
25%
15 - Én se jönnék össze ilyen nővel aki 300-350et keres, mégis mikor megfogalmazom ezt akkor én vagyok a szemét. Szóval szégyelld magad anyagias femcel.
jan. 19. 14:43
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
15 - Milyen diplomáid vannak?
jan. 19. 14:45
 18/27 anonim ***** válasza:
15%
Bezzeg a meghivast a csorotol is elfogadja..
jan. 19. 14:45
 19/27 anonim ***** válasza:
27%

15

Vigyázz, ez itt nagy bűn, ha jól keresel, és hasonló párt akarsz.

jan. 19. 14:48
 20/27 anonim ***** válasza:
27%

16: Mindenki olyan követelményt támaszt, amilyet akar, ezért ne szégyelld magad.

17: Számvitel + gépészmérnöki.

(#15)

jan. 19. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!