Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ignorál a férfi? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ignorál a férfi? Miért nem lehet felnőttesen elmondani, hogy kész ennyi volt?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal egy társkeresőn, sokat beszélgettünk és a randiig eljutottunk

Eljutottunk oda is,hogy többször szexeltünk és ott is aludtam nála, aztán egy nap írtam neki, amit csak megnézett, de nem válaszolt... vártam pár napot, de semmi.

Írtam neki egy szép hosszú üzit, hogy tisztelen meg annyival, hogy elmondja az őszintét, legyen korrekt, nem sértődöm meg se semmi, csak mondja meg értelmes felnőtt módjávak....majd válaszul kaptam, hogy hamarosan válaszolni fog, csak most ,, problémás ügye volt " és azóta semmi.. ne is várjak semmi választ ezek szerint?

Tudom, egyértelmű, számomra is csak rohadtul idegesít, hogy ennyire nem veszi a fáradságot az őszinteségre..

2024. jan. 19. 07:45
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Itt nem arról van szó, hogy most mondja meg, magyarázzon, stb., hanem arról, hogy illően meg lehetett volna mondani, hogy bocs ennyi volt... és a kérdésem is ezen alapszik, hogy ezt miért nem lehet megtenni embertársaink felé?

Ennyi

Azt nem mondtam, hogy folyamatosan írkálok Neki, 2 X írtam még mielőtt ignorált, és utána

És nem az a baj, hogy nem tudom elfogadni, mert de igenis el tudom, csak lett volna korrekt! Mondom ez bassza a csőrömet

2024. jan. 19. 10:08
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez jön be így nehezebb lezárni és később előtud venni szexre és addig is folyamatosan agyalsz rajta.

Ha őszinte csak veszíthet rajta

2024. jan. 19. 10:19
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Sok embernek egyszerűbb csak eltűnni, én is így jártam, mi is többször lefeküdtünk aztán egyszercsak nem írt vissza. Nyilván engem is zavart, h annyit nem mondott hogy pá, de ha valaki így intézi a dolgait, attól nem is akarok semmi komolyat. Engedd el
2024. jan. 19. 10:20
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

#21: Már le lett írva többször is, hogy nem fogja elmondani, mert talonban tart ínséges időkre.

Meg amúgy ha fordított eset lenne, az itteni nők már ki lennének akadva, hogy mit kéred számon, meg milyen szánalmas, hogy regényeket írsz neki.

Egyébként valszeg fog neked még írni a csávó, amikor nincs senki kilátásban. Ha van egy cseppnyi önbecsülésed el sem olvasod, nemhogy válaszolsz is neki. Ha mégis, azt kell mondjam megérdemelted, hiszen veled ezt akkor simán el lehet játszani, csak elég jól kell kinézni hozzá stb.

"Írtam neki egy szép hosszú üzit, hogy tisztelen meg annyival, hogy elmondja az őszintét, legyen korrekt, nem sértődöm meg se semmi, csak mondja meg"

2024. jan. 19. 10:54
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lesz kapcsolat. Egyet jegyezz meg, ha egy pasinak komoly szándékai vannak ott nem lesznek kérdések, nem lesznek eltűnések, hanem előre szól, hogy ideig óráig nem fog tudni írni!
2024. jan. 19. 10:57
 26/51 anonim ***** válasza:
35%
25, a kerdező sem akar kapcsolatot, csak nem érti miért nem lehet annyit mondani h bocs nem kellesz, vagy csak néha kellesz d.gni. Ennyi. Tiszta dedó némelyik pasi.
2024. jan. 19. 11:03
 27/51 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó mert müködik
2024. jan. 19. 11:10
 28/51 anonim ***** válasza:
80%

Megértelek, Kérdező...

Az is egy nagy baj ezzel, hogy oké, egy idő után megszokja az ember, hogy így megy. Hozzászokik még egy csomó hasonló szarsághoz is. Már nem lepődik meg semmin. De ez nem (csak) lazaság, ebből kiégés lesz vagy lehet. És abból nehéz visszajönni.

2024. jan. 19. 11:16
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én egyetértek veled, ez aljas dolog. Tök mindegy, hogy mi az oka, így eltűnni nem tisztességes. És az sem mentség, hogy sokan csinálják ezt. Azt kérlek, hogy végleg tiltsd ki az illetőt az életedből, és ne engedd, hogy hetek múlva visszaódalogjon, mondván, hogy megoldódott a problémás ügye. Ez így nem oké. Mert akkor valóban azt tanítod meg neki, hogy veled lehet így bánni, hogy tényleg el- és feltűnhet bármikor az életedben.

Kitartást és kívánom, hogy találj valakit, aki normális.

2024. jan. 19. 11:24
 30/51 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom sejted, hogy kapcsolatban van a pasi es te kvazi szeretokent funkcionaltal? Eppen rossz volt a kapcsolata addig teged hasznalt, most epp minden jo a kapcsolataban ezert ignoral. Fog meg keresni teged amikor epp mosolyszünet van otthon.
2024. jan. 19. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!